Ивомир Димчев - издателство "Феникс дизайн". Ивомир е физик и уеб дизайнер, успял по методиката на Кехоу да изцели живота си и самият той да започне да пише (за всички, които са осъзнали, че човекът е на Земята да се учи, в името на еволюцията на собствената си душа, а това предполага целенасочено саморазвитие с ясно съзнание)
Кал wrote:Съгласен съм с това: „ще проличи тенденцията за главоломното нарастване на потока на информация към потребителите като брой програми, като продължителност в денонощието, като достъпност до хората, като разнообразие от заглавия, жанрове, стилове“. Самият аз отделих наскоро над 20 часа – повечето откраднати от нощите ми :/ – за да прочета един visual novel. Тоест – един път и половина повече текст от „Властелина на пръстените“. А даже не мога да си го отблежа като прочетена книга в Goodreads.com...
Читателската публика се фрагментира. По-младите четящи все повече търсят интерактивни форми – възможност да съ-участват, не просто да поемат. Процесът става все по-сложен. Но е интересен. :)
Впрочем – на теб ще ти е интересно ли да видиш как пишат едни млади мислещи (и чувстващи) хора? Хвърли оче насам:
http://choveshkata.net/blog/?page_id=2994
Аз се впечатлявам все повече и повече как се развиват „Светлини сред сенките“.
Georgi wrote:Това е тема по подобие на темата за филмите. Тук пишем за книгите, които сме срещнали и са ни впечатлили. Понеже в ЧоБи книгите, които четем отговарят на някакви условия тук тези условия не важат. Книгите може да са всякакви от нехудожествени през поезия до комиски и т.н. Също е без значение дали ги има на български или ги няма.
Людмил Тодоров wrote:Не съм чел достойна за споменаване книга, която да не е стъпила здраво на делничното и битовото.
За „Несъществуващият Вирт“ Кал wrote:Превъзходен сборник, събрал най-силните текстове на Георги Малинов до момента. От визията на постапокалиптична София, в която братя Христо и Евлоги Георгиеви са отишли за скрап, а нощем над града синее Витоша (заради радиацията), до онемялото обяснение в любов, което е финалът на „Хакери на генома“ – пороят от идеи е зашеметяващ.
Потръпвам, като си помисля какво ли още може да ни готви Жоро...
Users browsing this forum: CCBot and 0 guests