Информация за тазгодишния поход

Всякаква информация, относно националния пешеходен поход "Плевен-Карлово"
Locked
Ermалък

Информация за тазгодишния поход

Post by Ermалък »

Първо: План графикът за тази година се намира на сайта на похода (за онези от вас, които не са проверявали скоро). Моля, следете за промени, защото може да има такива в часовете. Tехническата конференция на 14 юли е от 17:00 часа в зала "Катя Попова", а официалното откриване остава за 18:00, пред паметника на Васил Левски!!!

Второ: Дневникът е качен тук. Съдържа всичко, изписано от участниците във всички лъчи откакто го има - 2005, 2006, 2007 година. Ще бъде качен и на сайта на похода, предполагам. Дневниците за всеки лъч ще бъдат раздадени на ръководителите на всеки от лъчите.

Трето: Това са форумите, свързани с похода: Туризъм - полезна информация за екипиране и поведение в планината, както и полезни връзки; Национален поход "Плевен-Карлово" - този е ясен - впечатления, връзки към снимки и всякаква полезна информация, за която се сетим; Левски - интересни материали и информация свързана с Апостола на свободата и делото му.

Четвърто: Тук е бланката на анкетата, която попълвахте миналата година. Ще ви помоля, да си я разпечатате и да я попълните с впечатленията си от настоящата година. Аз ще донеса още на техническата конференция на 14.07. Моля да ги предавате на мен или на ръководителите на лъчовете ви (най-вероятно ще стане на 18.07 на празничната вечеря или на 19.07 преди тръгване).

Пето: В периода 07.07-12.07 между 15:30ч. и 17:30ч. в гарнизонния клуб (ДНА), ще има представител от ръководството на похода, който ще може да ви даде необходимата информация (нядявам се, не съм объркал датите).

За въпроси, мнения и предложения, моля, използвайте форума, защото по този начин те ще могат да се видят от всеки. Например, миналата година един от участниците ме помоли да му пратя електронните адреси на останалите, както и имената им - за съжаление, така и не го направих. Ето, това може да стане във форума, за всеки, който няма нищо против.

Желая ползотворна подготовка на всички. За връзка - пишете тук, където, както и на сайта, ще се стремим да предоставяме пълна и точна информация за похода, или се обръщайте директно към дежурните представители в ДНА Плевен.
Испитвайте писанията. Ев.И.5:39
Locked

Return to “Национален поход "Плевен-Карлово"”