Search found 540 matches
- Wed Feb 17, 2016 2:57 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Развитие на Човешката библиотека
Докато се записвам за това , отбелязвам: Моля, посочете какви други специфични нужди от обучение в областта на електронните комуникации имате Вие или Вашата инициатива/НПО. Търсим максимално ефективни платформи (освен Гугългрупите) за: 1) онлайн общуване вътре в голям, разпръснат по целия свят екип ...
- Fri Apr 08, 2016 11:10 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Особености на чобитския настрой за забавление чрез работ
Spoiler
Горният обет ми поражда мълчание с иронична усмивка.
Нека броячът почне да брои...
СЕГА!
...
Нека броячът почне да брои...
СЕГА!
...
- Mon Jun 20, 2016 2:59 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Google са направили петгодишно изследване на факторите, които спояват един екип . Цитирам най-впечатлилото ме: As the researchers studied the groups, however, they noticed two behaviors that all the good teams generally shared. First, on the good teams, members spoke in roughly the same proportion, a ...
- Tue Nov 11, 2014 12:15 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Гласове
В Сборище на трубадури осем въпроса за фантастичното ме провокираха да си припомня и поровя... 1. Първият научнофантастичен, фентъзи или хорър роман, който прочетох: Първият ...
- Thu Sep 06, 2018 10:21 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Пояснявам. Това, което много ми тежи, е накрая:
„липсата на доверие поне мен ме демотивира да се влагам в каквото и да е“
Има ли смисъл да ти отговарям на въпросите при това положение?
„липсата на доверие поне мен ме демотивира да се влагам в каквото и да е“
Има ли смисъл да ти отговарям на въпросите при това положение?
- Tue Oct 02, 2018 9:07 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Защо 2019-а Кал спира да участва в издаването на нови книги
Мили ми (: Краткият отговор на горното е: Защото Човешката библиотека вече има достатъчно книги. Това, което ни липсва, са читатели. Надолу обяснявам по-надълго. ;) ~ Разгледайте таблицата, в която отразяваме кой от нас кои от книгите ни е чел: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1aWsKUFJYm0bv2Od- ...
- Mon Oct 08, 2018 11:30 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Гласове
Лъчезар Енчев в „Един от нас споделя“ Наричат ме Лъчезар Енчев, Лъчо, Лъч, Лъчко, Лъче, Лъчезаре. Син съм на Елеонора и Стефан, а второто ми име е именно от баща ми. Сега съм на 24 години, не съм родител, изкарвам пари, като преподавам английски и помагам на фермерски пазар на Хранкооп, а междувреме ...
- Thu Nov 22, 2018 1:07 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil ...
- Sat Jan 05, 2019 12:31 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Feb 20, 2019 12:10 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Срещи
Леле, тука много отдавна нищо не се е случвало... Време да поразбудим темата :) Зад кадър: как протича една "работна среща" на ЧоБи отразено и във ФБ 1. Назрява идеята за среща. Няколко души споделят, че имат предложения за обсъждане. Решава се, че среща ще има - някой ден. 2. Минават два-три месеца ...
- Sun Mar 03, 2019 1:36 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Jun 20, 2019 1:40 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Jun 20, 2019 11:01 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Когато кажа „приключваме редакциите по текст Х“, обикновено имам сериозни причини за това. Дори обективно да разполагаме с още време за редакции (както при „Харт“ сега), аз вече съм изчерпал перото си „редакции“ от бюджета „време, посветено на издание X“; дошъл е моментът да се съсредоточа върху сле ...
- Sun Jun 23, 2019 11:33 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Apr 05, 2020 10:42 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Apr 05, 2020 11:09 am
- Jump to forum
- Jump to topic
За втората част на поста ти: Което е така, така е. :) :) :) По първата част: Чакай, чакай... :( :( :( 1. Коя част в моето писмо „вменява вина“? Може ли точен цитат? Понеже аз СТРАХОТНО се старая да не работя с идиотщината, наречена „вина“... Преди малко в poslednorog-а ти написах: И няма нужда да защ ...
- Sun Apr 05, 2020 1:50 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Моля, изчети докрай, преди да се палиш. Умишлено има противоречиви места. 1. Коя част в моето писмо „вменява вина“? Може ли точен цита ...
- Sun Apr 12, 2020 8:42 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Apr 10, 2020 8:19 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Позволявам си да цитирам тук вчерашното писмо на Наско – като продължение на горното: Последни признания на съставителя! Неслучайно обявих, че напускам функцията си на съставител на алманаха. За това има не една сериозна причина: Когато през 2007 година започвахме да правим алманаха, си мислех, че е ...
- Wed Apr 08, 2020 11:43 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Apr 07, 2020 11:23 am
- Jump to forum
- Jump to topic
И понеже ми се чини, че конкретния случай го поизяснихме, прехвърлям се към по-принципните предложения на Любава: (...) Проблем 1: имаме issue с non-violent communication. Много думи, формулировки тук са силно violent. Без значение дали изказани по адрес на човек от форума/ЧоБи или четвърти незнайни ...
- Sun Apr 05, 2020 5:02 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Apr 05, 2020 3:26 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Apr 05, 2020 3:06 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Apr 05, 2020 4:08 pm
- Jump to forum
- Jump to topic