Search found 604 matches
- Mon Apr 05, 2021 2:24 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Мирослав Моравски
Сребра си беше леко невидима, но аз от ръкописа не съм останала с по-различно усещане за нея, та не ми е липсвала. Може да не си гледала текста на оригинала, дето съм ти го пращала, ама... Сребра не бива да е баш невидима. Едно време имаше 1-2 момента, дето беше ключова интеракцията. май вярно някои ...
- Wed Nov 03, 2021 10:08 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Николай Теллалов
Малко неща са по-успокояващи от прочитане на няколко реда Теллалов! :shock: Да се ползва във всякакви читални чакални. Засега е изпробвано в поликлиника. За институции и др. – не знам. Май ще си занеса едно "Пълноземие" да ми стои в кооператива да има с какво да се спасявам in times of boredom или di ...
- Mon Dec 06, 2021 1:41 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Dec 17, 2021 11:22 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Николай Теллалов
На 1 окт. РП е показал "новото" бяло "Драконче". Теллалов го обяви 2,5 месеца по-късно. Още не знаем колко струва книгата и как се разпространява, т.е. как ще стигне до нас. Форматът е "нашият" - 160 х 230 +/- 5 мм. Поръчки може да направите като ни пишете или ни се обадите. За град Пловдив доставяме ...
- Sun May 03, 2020 1:58 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Основи на Човешката библиотека
Насам, народе! ЧоБи пуска всичките си издания без пари! Ама защо се смеете? Да не помислихте, че е първоаприлска шега? Ни най-малко! 8-) От самото си създаване Човешката библиотека разпространява електронните си издания безплатно. Читате ...
- Tue Mar 29, 2016 12:09 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Dec 12, 2017 1:03 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri May 15, 2020 6:54 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Основи на Човешката библиотека
След като преди една година тук е бил огласен каналът на ЧоБи в YouTube, значи тук е мястото да се обяви видеорубриката :lol: Не може да не остане трайна следа от моето изречение :lol: :D :lol: :D :lol: :D За ха-хо-хи-хи и други все_странни откровения откриваме секция „Видеорубрики“ на сайта на ЧоБи: ...
- Thu Jun 12, 2014 12:17 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Голямото приключение на малкото таласъмче
Авторе, защо на корицата на втората книга таласъмчето прилича на ваша милост?!
- Mon Nov 04, 2013 3:10 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Малко известни ГОЛЕМИ книги
"Земя на живата вечност" от Шурбанов.
[spoiler]Мечта :\[/spoiler]
[spoiler]Мечта :\[/spoiler]
- Thu Mar 12, 2015 9:01 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Jun 27, 2016 7:39 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Добросъците
'Айде! Юрвайте се на томболата за новата книга-игра на Никола Райков - с Мая Бочева: https://www.goodreads.com/giveaway/show/192396.
Spoiler
Дори това не успя да ме привлече натам
Spoiler
но се замислих
Spoiler
и все пак издържах.
- Thu Jun 30, 2016 6:43 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Jan 28, 2018 11:03 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Jan 03, 2021 6:43 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Mar 23, 2020 12:52 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Сезоните на нашите кризи
В блога на Калина: https://kalinaalex.wordpress.com/2018/1 ... B7%D0%B8-2.
- Tue Dec 15, 2020 5:45 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Приказки от Горната земя (Мина и магиите)
I - Мина, магиите и бялата стъкленица II - Мина и магията за предсказание III - Мина и тайната на магиите https://choveshkata.net/blog/?p=6190 И на мен приказките в третата книга са ми омайни. Реших да я чета при наполовена първа и нечетена втора, за да видя може ли нормално да се проследи - I и II с ...
- Thu Dec 17, 2020 9:48 am
- Jump to forum
- Jump to topic
This book is deffinitely a treat ...
- Sat Jan 16, 2021 5:23 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Оня ден се разглеждах една книжка за българския фън шуй и вътре в календара на прабългарите за мишка мернах една позната дума - сомор.
Името Сомор Ратус ди Пурпура Ланата отново е сборище от най-различни неща, вкл. болест и отровно растение (гръцко).
Името Сомор Ратус ди Пурпура Ланата отново е сборище от най-различни неща, вкл. болест и отровно растение (гръцко).
- Tue May 25, 2021 7:17 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Трите книги, прочетени от Яна Кузова: https://www.storytel.com/bg/bg/authors/394870-%D0%92%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D0%A4%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%80%D0%B8. Част от моя трети закон на д ...
- Sun Nov 21, 2021 6:07 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
ОТКОГА ЧАКАМ ТОЗИ МИГ!!! МИНА III Е ИЗЧЕРПАНА В OZONE!!! https://www.ozone.bg/product/mina-i-taynata-na-magiite-prikazki-ot-gornata-zemya-3 Рожденият ми ден подрани! Обявяв ...
- Tue May 05, 2020 4:25 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Mar 02, 2015 4:58 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Кал и ЧоБи: ноември 2014 – април 2015
За е-книгите подкрепям, но няма да мога да помагам с много. А количеството аз го усещам.
Иначе - да, разгеле. Вярвам, че ще настъпи мир и любов. Или поне спокойствие.
Иначе - да, разгеле. Вярвам, че ще настъпи мир и любов. Или поне спокойствие.
- Thu Feb 01, 2018 12:47 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Особености на чобитския настрой за забавление чрез работ
За първи и последен път обявявам, че Човешката библиотека не е fucking корпус за бързо реагиране и гонене на чужди/външни ...
- Sat Jan 05, 2019 12:51 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Защо 2019-а Кал спира да участва в издаването на нови книги
До средата на февруари може да излезе само електронен сборник на Жоро без картинки.2. Да помагам в издаването и разгласата на „По пътя към...“, сборника на Жоро. Цел: да излезе преди средата на февруари.
- Sat Feb 02, 2019 1:30 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Защо 2019-а Кал спира да участва в издаването на нови кн
Айде да ме изненадаш отсега, че ако е нещо, което изисква отиване някъде, имам ангажимент на тая дата привечер/вечерта.На 16 февруари пък ви очаква една изненада, която ще видите съвсем скоро.