Search found 79 matches

Return

by mitseva
Tue Jan 29, 2019 12:50 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Редакторска работилница, февруари+ 2014

Deal! Не бързам, ще изчакам предстоящите упражнения по темата. По-скоро в момента имам активен интерес към темата извън редактилницата. :P Боря си се с моя "архетипен" сюжет, опитвайки се хем да го оставя архетипен, хем да избегна някои елементи, които мен лично като читател ме влудяват. :D :D :D Абе ...
by mitseva
Tue Jan 29, 2019 1:01 pm
Jump to forum
Jump to topic

Това нещо съм го набутала сърдито в чекмеджето и не искам да го поглеждам, докато не си изясня със себе си разни неща... Като горната драма да речем. Ще ми се и да не мислех за историята, но това някак си не мога да спра да го правя. :D Даже драскам някакви рандъм сцени от втора част. Въздъх! :geek: ...
by mitseva
Wed Feb 06, 2019 3:46 pm
Jump to forum
Jump to topic

Пратих си моя файл и пак забравих да пиша времето. Съжалявам, нещо все ми се изплъзва да го напиша в мейла. Отне ми точно 41 минути и 43 секунди. :mrgreen: Смейте се, ама знам със точност, защото с отварянето на файла да работя по него, си пуснах и една доста дъл ...
by mitseva
Thu Feb 07, 2019 5:36 pm
Jump to forum
Jump to topic

Така, ето няколко неизяснени (като тип) редакции от упр. 4, които Ани е маркирала в жълто в моя текст ...
by mitseva
Wed Feb 13, 2019 6:34 pm
Jump to forum
Jump to topic

Ох, бе... пак съм спала нещо над "картите и учебниците", кви пълни членове, кви пет лева... *плесва се по челото* Упр. 5 1.1 До сега работих с Деси и нямам проблем да продължим. Струва ми се, че се разбираме добре. 1.2 На този етап по-скоро не. За самата редакция може да се забавя със срока до утре, ...
by mitseva
Tue Feb 19, 2019 9:38 am
Jump to forum
Jump to topic

Оле, най-сетне съм готова с пето упражнение. И естествено пропуснах да си напиша колко време ми отне - около час и 15 минути същинска работа (не броя времето за 1-2-3 предварителни прочита да свикна с текста). :mrgreen: :D
Те така.
by mitseva
Tue Feb 19, 2019 9:58 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: The Celestial Way (...)

Go, go, go! Важното е, че напредваш. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Надявам се да не ...
by mitseva
Wed Feb 20, 2019 9:17 pm
Jump to forum
Jump to topic

Мммм... И аз като теб мисля, че по принцип ПНК не е за пряката реч. Точно в този текст не съм забелязала прякара реч да има нужда от ПНК. Може би в някои специфични случаи би могло да се случи, но тук вече си говоря теоретично.
by mitseva
Tue Feb 26, 2019 9:55 pm
Jump to forum
Jump to topic

Отговорите ми по упражнение 6. 4. Структурни редакции, с които не съм съгласна 1. 05_zaRed_Radi Баща й спря озадачен. Майка й я погледна озадачено. Баща й я ...
by mitseva
Tue Feb 26, 2019 10:07 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Люба Добрева: Обетът (част 1) // Нощната пеперуда (част

Цяла седмица не съм пипала аутлайна. Не знам защо забих така, не е като да не запълних част от дупката, която имах след кулминацията. Днес си разписах някои по-големи стъпки, които ми предстоят, и си поставих някои срокове. До 26 март съм планирала да приключа с аутлайна, магичната система и създаван ...
by mitseva
Wed Feb 27, 2019 5:42 pm
Jump to forum
Jump to topic

Абе понякога каза си е просто каза. :) :D :mrgreen: Та всичко опира до баланса ...
by mitseva
Wed Feb 27, 2019 10:28 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Раздумки на редактори

Преди малко дочетох "Shadow of the Tomb Raider: Path of the apocalypse" и искам да спод ...
by mitseva
Sun Mar 03, 2019 12:56 am
Jump to forum
Jump to topic

That was so sweet! :D Thank you! Отчитам си доста голям прогрес само за няколко месеца. :) В началото не можех да кажа, че пиша, камо ли да кажа, че пиша роман. Беше "нещото" или "историята". :) Сега плямпам за романа наляво-надясно с тотален кеф. :) :D Плюс това последните два дни напреднах доста до ...
by mitseva
Mon Mar 18, 2019 5:00 pm
Jump to forum
Jump to topic

Моите отговори по задача 8: 4. От „озеленените“ редакции в т. 2 изберете до 3 на брой, с които не сте съгласни, и коментирайте тук в те ...
by mitseva
Wed Mar 27, 2019 9:17 am
Jump to forum
Jump to topic

Наминавам да споделя как чудесно се забавлявам да редактирам разказа на Вики. :) Надявам се на Вики да е поне толкова приятно и забавно, колкото и на мен.
Мисля, че свършихме добра работа. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
by mitseva
Wed Mar 27, 2019 11:55 am
Jump to forum
Jump to topic

Обетът (част 1) - подготовка за Camp NaNo 2019

Срокът, който си бях поставила мина, та е редно да се отчета какви съм ги замесила, втасала и изпекла. 1/ Готова съм с аутлайна (или поне така си мисля :mrgreen: ) - имам 6 страници резюме какво се случва - кратички резюмета какво се случва от гледната точка на главните герои - това ми беше ...
by mitseva
Wed Mar 27, 2019 2:38 pm
Jump to forum
Jump to topic

Благодаря, Дес! Най-дългата ми завършена творба е разказ от малко над 2000 думи. Тъй че... :D Моите бяха все около 1000 думи. :D Та да, оценявам огромната работа, която съм свършила и с всеки изминал ден ставам по-доволна и щастлива от това, което правя. Иначе това с характера съм 50/50 дали е вярно ...
by mitseva
Tue Apr 02, 2019 10:06 am
Jump to forum
Jump to topic

Respect your first draft! It’s your child, just a little uncoordinated and unkempt. Don’t throw that baby out with the bathwater. The fact that you wrote it makes it significant. You must have been trying to say something, even though the manuscript may look like subliterate Sanskrit to you now. CA ...
by mitseva
Thu Apr 04, 2019 2:05 pm
Jump to forum
Jump to topic

Добро предложение. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: С такива обсъж ...
by mitseva
Mon Apr 29, 2019 5:13 pm
Jump to forum
Jump to topic

Плана ми не се получи баш както ми се искаше. На теория трябваше да ми върви лесно и леко, все пак съм разписала плана подробно, разбила съм го по сцени, имам написано доста... и вместо днес да пиша финалните неща, още се балтавя на шеста глава. :D Едно от нещата, което открих, че ме бави, е че се оп ...
by mitseva
Mon May 27, 2019 11:28 am
Jump to forum
Jump to topic

Yay! Good to you! Good work! :D
I'm happy to hear that your block is over. Tht's great news. Go on strong and steady.
If you need beta readers (or alfa) - I'm here. ;)
by mitseva
Mon May 27, 2019 11:41 am
Jump to forum
Jump to topic

Какви ги върша? Тази шеста глава ми отне очудващо много време. Все пак съм доволна от крайния резултат. И постигнах нещо, което не съм правила до сега - сцена от почти 3000 думи. Уау! Не съм се пънала, сама си се случи. :) Седма глава се пече. Междувремено написах два разказа за конкурси, започнах ед ...
by mitseva
Tue May 28, 2019 2:38 pm
Jump to forum
Jump to topic

Юпииии! Horray! Yay! {very happy dance}
I'm in! Give it to me... :D :D :D
I'm always so happy to read works from fellow writers. It's great joy for me! Thanks! :mrgreen:
by mitseva
Wed Jun 05, 2019 3:41 pm
Jump to forum
Jump to topic

Ей така вървят нещата... Седма и осма глава са готови. Колебая се за две от сцените в тях, мисля да се върна към тях в края на седмицата. https://i.pinimg.com/564x/ae/e5/c9/aee5c95a9e5462cf0e768788d7638b27.jpg https://i.pinimg.com/564x/68/57/45/685745edb481994cb818699933cb0b81.jpg https://i.pinimg.co ...
by mitseva
Fri Jun 14, 2019 9:23 pm
Jump to forum
Jump to topic

If I knew my life would dance to the tune of an imaginary story... Говори ми, говори ми... Това преплитане между живия живот и историите, които пиша, е хем очарователно, хем стряскащо. На моменти се чудя първо историята ли е и после живота или обратното. Лудница! :mrgreen: Поздравления за завършване ...