Упражнения по мислене

Човеците, които правят библиотеката
Люба
Has thanked: 540 times
Been thanked: 704 times

Re: Упражнения по мислене

Post by Люба »

Предложение принципно към блога. Тръгна оттук: http://choveshkata.net/blog/?p=3107#comments

Предлагам да се въведе празило за смислена смяна на заглавията, ако се ползват не само за дадена година - на първоначалната публикация
Ако не знам какво търся и не се изолирам от това какво и кога е публикувано, някак си ... странно е в пост от 2011-12 година да се съдържа актуална информация към април 2014, особено като иде реч за активно нещо като предлаганите електронни книги. С още по-джаджавия и подобрен начин за поръчка от Вяра сътворен весел и пъстър. Та, предлагам при промяна на съдържанието, да се променя и заглавието, като отгоре в началото се пази някакъв "увод", който да не губи връзка с датата на първоначалната публикация.

Вкл. - в момента не виждам смисъл да си седят в тема за м. декември, като ... книгите винаги си искат място за представяне и поръчка, нали? :)
Кал
Първопроходец
Has thanked: 3103 times
Been thanked: 2531 times

Post by Кал »

Патерици:

1. Конкретни конструктивни алтернативи. Примерно: как ти си представяш да стане текстът (и заглавието) на http://choveshkata.net/blog/?p=3107.

2. Имейл до всички Чобити с линк към тази дискусия. За да я видят.
Люба
Has thanked: 540 times
Been thanked: 704 times

Post by Люба »

Кал wrote:1. Конкретни конструктивни алтернативи. Примерно: как ти си представяш да стане текстът (и заглавието) на http://choveshkata.net/blog/?p=3107.

1. Вариант 1: Книгите като подаръци
Вариант 2: Време за подаръци

И промяна в текста напр. така:
През декември 2012 г. ни хрумна да заделим и наречем м. декември "Време за подаръци" и да го обявим за "Месец на отворените врати", в който сме настроени и отворени да споделим с вас всичко, което ви вълнува за книгите и нашите издания. По-долу текстът още седи и с радост ви очакваме.

Времето, книгите и ние, обаче, се случваме в един континуум, който обезсмисля наричането само на един месец за наша възможност и празник с книгата.
Затова сега, когато и да ни четете тук, нашата покана към вас за пресягане и подаряване на книга - на себе си или на друг човек - не зависи от празниците. А зависи от желанието ви да направите хубав подарък

Въпреки, че запазихме по-долу текста за декември, всички представени заглавия са актуални и ще се радваме да ги подарим от ваше име и по ваша заявка на някого. Като ще се радваме на вашите отзиви, идеи и предложения."

Нещо такова ми се върти

Кал wrote:2. Имейл до всички Чобити с линк към тази дискусия. За да я видят.

Трябва ми малко енергия, за да пусна линк към другите, ако имат интерес. И да знам, че ще имам време-ресурс да я следя и аз смислено
Post Reply

Return to “Екипът”