Здравейте, приятели,

Понеже вече получих запитвания от фентъзи фенове относно новоизлязлата ми авторска книга “Възкръсването на Крали Марко”

Корица на книгата

по-долу ще дам описание на творбата и как желаещите могат да си я закупят от мен с автограф. Като жанр книгата е фентъзи екшън, започващ в четиринадесети век, а действието се развива с бурни перипетии до средата на двадесет и първи век. Ползвани са огромно количество исторически източници, легенди, песни от южнославянския юнашки епос, но това не е нито историческа книга, нито езотерика, а е авангардна художествена литература.

Покрай развитието на фабулата съм засегнал и някои доста любопитни въпроси от рода на:

Кога Ванга предрече връщането на Марко Кралевити?

Фикция ли е Седмата раса с неродените от жена деца?

Има ли „топла връзка” между Мадам Помпадур, Конфуций, Карл Маркс и цар Соломон?

Къде е човекотворната Шамбала, високотехнологичната Бърлога и автентичният трети енергиен център?

Това са част от „Тайните на тъмното минало и капаните на лудото бъдеще в сагата от 21-ви век „ВЪЗКРЪСВАНЕТО НА КРАЛИ МАРКО” , както е пълното описателно заглавие на романа.

Цената на книгата е 9,98 лева, 256 страници, цветна корица.

Който желае да си я купи с автограф от мен – да ми напише заявка в имейла ми veltevs -@- yahoo.com с трите си имена по паспорт и точния си актуален адрес. Ще му я пратя с личен автограф по пощата с наложен платеж, в който се включват и разходите по изпращането.

Така общата цена става 13,89 лева.

Проверил съм, че това е най-евтиният възможен начин за колегите от страната. След като са ми изпратили имената и координатите си, аз им пращам книгата с наложен платеж, те ще получат покана от пощата и трябва да отидат в нея, да платят 13,89 лв и да си получат пратката.

За колегите от София е достатъчно да ми се обадят пак на посочения имейл или на тел. 0887 18 77 74, за да се уговорим къде и кога да им доставя книгата, за да няма излишни разходи.

Това е, приятели. Благодаря на всички, които проявяват интерес и съпричастност.

Искрено ваш Николай Светлев

~ ~ ~

Запис от представянето на романа в музей “Земята и хората” и интервю с автора по ТВ+, в предаването “Денят”: