За поръчки на книги:

Може или да ни намерите лично (ако имате път към София), или да ви пратим книгите по пощата – препоръчано с “Български пощи” или с куриерска фирма.
И в двата случая ни пишете на електронен адрес poslednorog в gmail-точка-com:
– кога, къде сте в София, на кой телефонен номер да ви търсим
или
– на кой пощенски адрес да ви пратим книгите (включете трите си имена и телефонен номер).

За поръчки в България пощенските такси излизат до 3 лв. на книга (даже и 500-страничната „ФантАstika“ или килограмовото “Слънце недосегаемо”, да 🙂 ). С фирма куриер е към двойно повече.
За чужбина става доста скъпо, но ако няма друг начин (напр. по човек), ще проверим колко и ще ви пишем.

В рамките на София имаме лични куриери и за нас удобни места са примерно: Сточна гара, ректоратът на СУ; петък вечер 18:45/20:15 ч. – площад Славейков; Попа; Лъвов мост; Дианабад; Студентски град; Дружба 1; Военна болница; Павлово; районът на Лозенец и Люлин; метростанции Люлин, Опълченска, Стадиона и Г. М. Димитров. Понякога ФМИ на ул. Джеймс Баучер (четвъртък вечер или събота/неделя).

Обновяваме списъка ТУК.

Извън този обсег или ако предпочитаното от вас време не ни е удобно, е необходима такса около 4 лв., защото ползваме градски транспорт, колело и вървим пеша, а това ни коства лично време и средства.

В някои случаи дори когато мястото е взаимно удобно, таксата не отпада, ако е била наложителна координация с другар от ЧоБи или източник на книга (не всички разполагаме с всички книги по всяко време).

Имайте предвид, че даваме книгите на приятелска цена, която е чувствително по-ниска от коричната. С коричната се запознавате в книжарниците.

~

За плащане:

Ако няма да се виждаме на живо, най-удобен се оказва ePay. Ето вариантите:

1. Директно от ваша ePay микросметка – ползвайте формата долу:

За какво (впишете и ваш имейл за връзка) Сума (лв.)

2. С дебитна или кредитна карта от банкомат: Следвайте инструкциите ТУК. Код на търговеца: 15005. Еpay явно вече не предлага тази услуга в нашия случай.

3. С кредитна карта онлайн – имейл на получателя е poslednorog в gmail-точка-com. За момента не работи (има неизяснен проблем с идентификационния код).

4. Пратете ни запис по:

4.1. банков път: на IBAN: BG13ESPY40040019227153; BIC: ESPYBGS1; титуляр: Калин Младенов Ненов.

4.2. easyPay – по-бързо, по-евтино и по-лесно от пощенските записи. 🙂 Изберете си удобен офис на easyPay. Кажете, че пращате превод към ePay микросметка. Сметката е регистрирана от: Калин Младенов Ненов, имейл poslednorog в gmail-точка-com, клиентски номер (КИН) 2603169422.

4.3. Еконт: с пощенски паричен превод, според тарифите на Еконт. Пишете ни предварително на посочения по-долу електронен адрес, за да потвърдим на чие име и до кой офис в София да насочите превода.

При варианти 2 до 4 молим да ни предупредите с имейл (poslednorog в gmail-точка-com) – пишете датата на пращане.