Предварителни поръчки и помощ с разгласата

Приятели (:

Търсенето на читатели за антологията За спасяването на света“ продължава.

Вижте съдържанието ѝ, после преценете: искате ли да ни помогнете? Ние имаме нужда от съ-участието ви, сега и всеки път. 🙂 Изданията и деянията на Човешката библиотека са общностни: те имат шанс (и смисъл) да се случат само когато ги подкрепят читателите като общност.

Можете да ни подкрепите с:

 1. Поръчки – с пращане на парички по начините тук. Препоръчваме: 7 лв. за е-книга.
  NB! Хартиеното издание: Тиражът и цената му изцяло ще зависят от броя предварителни поръчки. Засега няма краен срок; следете тази страница за промени. На този етап е достатъчно да ни пишете (на poslednorog -в- gmail.comколко хартиени бройки ще искате. Ще ви добавим на специален мейлинг лист. След крайния срок за поръчки ще ви пишем, за да изберем заедно облика на изданието (всичките текстове от електронното или само най-най-По-желаните, в един или два тома, на рециклирана хартия или да… :D), като ще уточним и колко излиза една бройка при всеки от вариантите.
  И NB 2! Всеки, който си заяви антологията предварително (електронна или хартиена), ще бъде вписан в По-желалите: читателите, които вярват с ум и сърце, че книга като тази заслужава да излезе. 🙂 Затова молим да ни пращате и двете си имена.
  (Държим да си знаем: На нас не ни трябват дарения. Трябва ни убеденост, че това, което правим, е нужно и на вас. Затова: ако искате да ни пратите по-голяма сума, просто пишете „За еди-колко си е-книги/х-ниги“. Убедени сме ;) , че можете да зарадвате хора около себе си.)
 2. Разгласа – сред четящите ви приятели. В лични срещи, лични сайтове, блогове, форуми… Интернет да ви е на помощ! :D
  (Това понякога дава много по-широк и по-траен резултат, отколкото личната „лепта“.)
 3. Какво още – вие какво друго бихте предложили?
  Пишете в тази тема или в пощата ни.

Спасяването продължава – стъпка по стъпка, страница по страница…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото