Search found 392 matches
- Wed Aug 08, 2012 2:15 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Федора под лампата [Работно заглавие][Back on-line]
Съжалявам, че този пост не е следващата глава. :P Реших просто да постна един малък "status update" относно мен и писането ми. Сега, когато вече прехвърлих "барире ...
- Fri Aug 10, 2012 11:38 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Sep 02, 2012 3:47 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Ииии... върнах се най-после от триседмичното ми "почиване". :arrow: За съжаление, при цялото си желание, там ус ...
- Wed Sep 12, 2012 4:30 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Sep 13, 2012 11:21 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Със сигурност.
Тая седмица един основен проблем ми се маха от програмата и почвам седемнадесета глава.
ПП. О, и имах предвид "без повече коментар" към главата в предния пост, а не изобщо. (но шегата ми хареса)
Тая седмица един основен проблем ми се маха от програмата и почвам седемнадесета глава.
ПП. О, и имах предвид "без повече коментар" към главата в предния пост, а не изобщо. (но шегата ми хареса)
- Fri Sep 28, 2012 8:05 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Oct 03, 2012 2:30 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Oct 11, 2012 2:05 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Федора под лампата [Пак офлайн]
Ами тогаз нека те зарадвам още:
18-та глава е на 50%+ процента готова и ще я пусна до края на седмицата.
Успях да си върна старото темпо и сега особено като влизам в заключителната
част на романа, ме спохожда един хубав ентусиазъм.
18-та глава е на 50%+ процента готова и ще я пусна до края на седмицата.
Успях да си върна старото темпо и сега особено като влизам в заключителната
част на романа, ме спохожда един хубав ентусиазъм.
- Thu Oct 11, 2012 7:09 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Е, няма как, излови ме. :D Да, в началото ...
- Sun Oct 14, 2012 12:48 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Oct 19, 2012 12:44 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
И днес, както казах, че може да стане, изненада! :) Според изчисленията днес се пада една година, откакто започнах моя pet project по време на Фантастивал 2011 (още си пазя временния пропуск от музея :D ). Казвам му Експеримента и засега си няма друго име. Работил съм известно време по него и доста с ...
- Mon Oct 22, 2012 8:02 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Nov 11, 2012 12:56 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Nov 13, 2012 8:09 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Nov 20, 2012 12:46 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Nov 28, 2012 2:00 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Dec 01, 2012 10:32 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Dec 01, 2012 4:18 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Федора под лампата [Финална права]
На жива среща ще говорим специално, ако искаш, защо смъртта така внезапно сполетява толкова много от персонажите.
Специално за теб, за да не чакаш, следва края на романа, още преди да съм го прегледал базово за глупости и правописни грешки.
ПП. Приключих го буквално преди пет минути. (Въъъъх...)
Специално за теб, за да не чакаш, следва края на романа, още преди да съм го прегледал базово за глупости и правописни грешки.
ПП. Приключих го буквално преди пет минути. (Въъъъх...)
- Sat Dec 01, 2012 4:23 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Dec 02, 2012 3:18 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Dec 02, 2012 10:31 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Федора под лампата [ЗАВЪРШЕН ПРОЕКТ]
Е, чак пък фен артикул... :lol: Чудото представлява един-единствен M$ Office документ, който не е нищо особено. До преди есента дори не бях отбелязвал отделните глави :!: :shock: :D Но както казах, ще го пратя. Просто... (Хм, загубих си мисълта. Или не съвсем, ама нещо ме спира да си кажа приказката. ...
- Wed Dec 05, 2012 12:55 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Федора под лампата [ЗАВЪРШЕН ПРОЕКТ]
О... :? Радвам се, че има още хора, които не приемат опита ми за пълен провал. :oops: Благодаря, Еви. rant Въпрос към всички: Нормално ли е... човек да изпитва срам, когато ...
- Sat Dec 08, 2012 2:59 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Jan 06, 2012 3:34 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Федора под лампата
Първо, Честита Нова година на всички! (Нищо, че е 5-и(добре, де, 6-и - забравих, че 2 през нощта)... имам цяла година да честитя) Щастие и успехи и други дрън-дрън. Подготвяйте се за годината на дракона (почва на 23-и яну), защото ми казаха, че е специална. (Драконът е много важен в духовно отношение ...
- Sat Jan 07, 2017 12:40 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Dec 24, 2016 7:53 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Dec 17, 2012 6:23 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Федора под лампата [ЗАВЪРШЕН (Засега) ПРОЕКТ]
'Ми не, не се вписва. Най-малкото, защото когато го започнах, не мислех за никакви критерии. Просто имах едно тригодишно желание да напиша роман, или най-близкото до него нещо и бум! - взех, че го сбъднах. :roll: Не знам какво ще стане с него след редакцията. Тия дни мислех доста върху грешките и про ...
- Wed Dec 26, 2012 4:48 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Jan 17, 2013 10:30 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Нова серия работилнички (март+ 2012; януари+ 2013)
Пишещи приятели (: Време ли е да започнем работилничките отново? Припомням условията: Ако сте в София (или имате път през уикендите) – заповядайте на мини-работилнички, с дължина 2 до 2 и половина часа. В работилничките обсъждаме ваши текстове и ви предлагаме редакции по тях, на живо. Водещ обикнове ...
- Sat Dec 29, 2012 7:04 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Death Of The Author
Понеже следното четиво ми се стори много интересно и ЗНАЧИМО за всички пишещи хора, не се стърпявам и го пускам тук: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/DeathOfTheAuthor Не успях да намеря точно място на темата/мнението, затова моля за модераторска помощ в случая ...