Search found 392 matches

Return

by Radiant Dragon
Wed Jun 26, 2013 6:52 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Федора под лампата [В редакция; ЗАГЛАВИЕ!]

ВАЖЕН ЪПДЕЙТ :!: (фанфари зад кадър) От няколко дни насам най-сетне започнах да си редактирам книгата. Вече съм "ремонтирал" четири глави. :roll: Работата върви бавно и с мъка (поради други причини, не защото не знам какво да правя), но имам надежди, че скоро (скоро, скоро... месец-два :D) ще съм го ...
by Radiant Dragon
Fri Jul 12, 2013 1:22 am
Jump to forum
Jump to topic

[СПРЯН ПРОЕКТ] ЗАКОНЪТ НА ЧАНДЛЪР

Проектът се замразява за неопределено време поради лични причини. Целият текст се сваля по същите причини. :!: :!: :!: ПЪРВА ГЛАВА Е ОНЛАЙН! :!: :!: :!: ОЧАКВАЙТЕ ПРЕЗ АВГУСТ! Май 'шъ дойде през Септември. Бее... хвърчи на към октомври. :roll: Изглежда, че ще кацне през ноември. ЗАКОНЪТ НА ЧАНДЛЪР е ...
by Radiant Dragon
Tue Sep 10, 2013 10:25 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: [Announce][TIE-IN!] ЗАКОНЪТ НА ЧАНДЛЪР

Много основателни въпроси. :) Сега, ясно ми беше, че още като натисках бутона "Submit" щеше да има "счупени" неща по разказа, но затова тук форума се казва "Писателска работилница". :mrgreen: Та, да, има по какво да се работи. Все пак ще се опитам да отговоря на нещата, дето знам, че не съм ги оплеск ...
by Radiant Dragon
Wed Sep 11, 2013 5:18 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: [Announce][TIE-IN!] ЗАКОНЪТ НА ЧАНДЛЪР

Благодаря ти за отговорите, мисля че разбрах. Сега ми изникна обаче още един въпрос. Защо праща по нея отряд от гейове, като и те могат да бъдат хакнати? Мхм, кой е казал, че те наистина са гейове? Може просто нашия "буквичар" да се е занасял. :D Пък и според мен (и се надявам добре/прилично да съм ...
by Radiant Dragon
Fri Sep 20, 2013 7:33 pm
Jump to forum
Jump to topic

Такаа, нов ъпдейт най-сетне! Всъщност защо пиша това? За кого го пиша? Май за мене си... :roll: Е, поне да си поклатя краката малко. И да си трупам post count. :mrgreen: Допълнителната глава е вече написана , слава Богу. Надявам се да си заслужава тлъстите 16 страници, които й посветих. Също така, пр ...
by Radiant Dragon
Thu Sep 26, 2013 6:11 pm
Jump to forum
Jump to topic

Айдяяяя!

Редакцията минава най-сетне в заключителна фаза.
Тази вечер сядам да ремонтирам диалога на Симънс, а оттам - цялата нишка на финала от кулминацията до последната сцена.

Останаха само още няколко дни.

СУПЕР! :mrgreen:
by Radiant Dragon
Sat Sep 28, 2013 1:41 pm
Jump to forum
Jump to topic

Хари Потър фенфик [авто-цензуриран]

Постовете на Снежи (Jane Undead) бяха изтрити от самата нея на 10.10.2013. -- Кал Пускай спокойно. :) Аз лично не съм голям фен на Хари Потър (въпреки че като малък съм го препрочитал доста /go figure/, така че познавам света в дълбочина), но мога да ти предложа поне конструктивна критика по отношен ...
by Radiant Dragon
Sat Sep 28, 2013 7:32 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Федора под лампата [ЗАВЪРШЕН ПРОЕКТ]

Готово. Редакцията най-сетне приключи. (Дата: 28.09.2013, 7:12 pm според Уиндоус. :) ) Ооох, направо не знам как ще поема внезапния СПАД в напрежението. Леле, приключих най-сетне! Свърши се! Край! Финито! ДОТУК БЯХ! (Е, надявам се поне да съм си свършил работата добре. :mrgreen: ) По темата: Ще се р ...
by Radiant Dragon
Sat Sep 28, 2013 9:42 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Федора под лампата [ЗАВЪРШЕН ПРОЕКТ]

Знам, знам, знам... знам, Кал, че ако зависеше от теб, редакции ще има безкрай. :D (Това в кръга на шегата.) Но. Казах го по-рано и все още ...
by Radiant Dragon
Tue Oct 31, 2017 12:07 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: КАФЕ-ПАУЗА: Alan Wake, творческият блокаж и storycraftin

Е, аз моето лагерче си го знам - нарича се try-hard syndrome. :D Доколкото знам, произтича от три факта: - От раз знам, че започвам пълнокръвен роман - през 2012-а нямах идея какво щеше да стане * ; - Опитвам се да пиша на чужд език директно - такъв, който познав ...
by Radiant Dragon
Mon Oct 30, 2017 4:10 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: КАФЕ-ПАУЗА: Alan Wake, творческият блокаж и storycraftin

Ясно... значи сме като пациенти в болница без лекари. :| Е, в такъв случай остава само едно решение. Време е да се събере експертната тричленна комисия в състав от Карл Фридрих Йеронимус, Фрайхер фон Мюнхаузен ; Остап Сюлейман Берта Мария Бендер Бей и Нейно Величество Неволята. :mrgreen: Мда... въпре ...
by Radiant Dragon
Sat Jun 07, 2014 12:11 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Защо е важно да четем български книги

Бърз списък с препоръчителни четива, демонстриращи богатството на езика ни – версия „Кал 2014“: „Време разделно“ – Антон Дончев „Аз, грешният Иван“ – Николай Светлев „За ...
by Radiant Dragon
Sat Jun 14, 2014 1:20 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Женска военна фантастика (засега без име)

Тъй. Като за начало, главата ми се стори малко кратка, но това не винаги е проблем. Все пак there's quantity and then there's quality. ;) Но едно нещо страшно ми бръкна в здравето, простете френския ми. ...
by Radiant Dragon
Mon Nov 13, 2017 9:57 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: The Celestial Way (NaNoWriMo 2017)

UPDATE AT LAST! Yesterday, after twelve long, grueling days, I finally finished... ...the backstory of the main antagonist , which clocked at just under 14k words. (facepalm) I guess I went a bit overboard with that... though when your character is someone who has lived for almost eight centuries ...
by Radiant Dragon
Fri Nov 03, 2017 5:12 am
Jump to forum
Jump to topic

The Celestial Way (COMPLETED PROJECT)

So, here I am, five four years later, ready to try my hand at another self-appointed stint. :D As of yesterday (Nov 1, not what the timestamp says) I have "officially" entered the National November Writing Month, and begun my 7th---and hopefully last for this particular title---attempt at writing a ...
by Radiant Dragon
Wed Nov 15, 2017 12:50 am
Jump to forum
Jump to topic

Well, thankfully, I have only (rofl) two (maybe three, not sure yet) other characters that are in the same (actually, greater) age bracket. The rest are all under 200 y. o., safe from developing a true transhuman psyche... yet. 8-) Regarding the schedule - somehow, I feel pressured to do this sooner ...
by Radiant Dragon
Tue Nov 21, 2017 3:28 am
Jump to forum
Jump to topic

Another update. Finished STEP 5 of the Snowflake, the character synopses. I'm definitely starting to feel the weariness of Nanowrimo; I've never before had submitted myself to such brutal creativity pressure, and though the results so far had been incredibly rewarding, I still have a lot to learn ...
by Radiant Dragon
Fri Jan 16, 2015 10:49 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Как четем критиката

Ето какво аз мисля по повод съдържанието на горния пост: And so what if they didn’t like the book? Yeah, it sucks, but ultimately, your name is out there. Let’s say someone doesn’t buy your book because of that review. Later, they’ll remember your name but not the review. They’ll give your NEXT book ...