Ето докъде впрочем си развих корицата... стана по-красива дриадата
Следващия път подбирайте по-удачни подзаглавия, трудно се прави дизайн на "ама наистина"
Пети откъс от антологията: „Костенурчо с триетажната черупка“ от Кирил Димов. Остават по-малко от два дни до 15 април : ~ търсим корица : ) ~ подготвяме електронното издание. Дотогава вие може да ни помогнете, като ни пишете (на poslednorog маймунка gmail точка com) дали искате: хартиени бройки от ан ...
В Копнежа за корица на антологията се включиха петима млади художници с общо 10 предложения. До края на април ще обявим това, което грабне най-много сърца и умове сред нашето жури. Пишете ни до 1 май (на poslednorog маймунка gmail точка com) дали искате да ви включим в По-желалите – читателите, коит ...
Добра новина за публикуване на "Сълза от змеица" (разказ на Светла Дамяновска в антологията) от сайтa Факел.бг (По думите на bivol.bg - Факел.бг е сайт за будителството, за деканонизирането на литературните канони, за разкръстванет ...
Някои събирачески навици трудно се придобиват, ако не са изрично посочени. Не съм забравил обещанието си да направя нещо за Зелената антология през този август. Първо, изпратих разказа „Сълза от змеица” на популярния сайт за култура fakel.bg. Второ, докато чакам резултат оттам, пуснах тая „Сълза” в ...
[quote="На 1.II.2017 по повод изчерпващия се (и вече реално изчерпан) тираж на "Да пробудиш драконче" K. A. "]Слънце ми ми е толкоз любимо, че си имам всичко. ;) Когато прочетох Дракончето, полудях... и така Ви открих ;) (happy) И останалите негови също ;)[/quote] Което ми напомня за идеята ми да раз ...
Уау! Гледай ти колко време е минало. Повече от две седмици. Съжалявам за късния отговор. Но много се радвам, че и аз вече съм човечка. :) Благодаря на nеgesta за топлото посрещане. А какво имаш предвид, като казваш, че не си от онези приказници? :) Кога каляването става пре ...
И от мен, но я ме четат 20-30 човека, я не: http://valio98.blog.bg/izkustvo/2018/02/07/nova-bylgarska-fantastika-prikazki-za-iunaci-i-zlodei-pyrvi-.1592366 https://valentindivanov.wordpress.com/2018/02/07/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0% ...