Search found more than 3102 matches
- Sat May 02, 2020 12:00 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Клуб "Светлини сред сенките"
https://vestnikiskra.com/mladite/valya-dimova-rodihme-se-ot-entusiazma-na-detsa-i-mladeji/ Една статия за нас от казанлъшкия вестник "Искра", която е написана доста добре. :) И обхваща почти цялата ни история. :D Клуб „Светлини сред сенките” е уникално явление, родено от ентусиазма на деца и младежи ...
- Mon May 11, 2020 11:32 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Николай Теллалов
https://choveshkata.net/blog/?p=6789 [quote="През 2018 г. озаглавено "С днём!" me"]Знаете ли с какво е известен 28 юни? Слави се рожденият ден на Николай Теллалов ^_^ А неговата спътница Лора дори го изпреварва :D [с два дни] Благодарим, Ники, че си написал змейските книги, Наното и всичко останало, ...
- Thu May 14, 2020 5:58 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat May 16, 2020 12:30 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Мирослав Моравски
Из мейлинг листа на Мирослав Моравски:
Ради
Моро и Митака @Тавана лайфПоловината Жилмор Секстет - на живо!
Сряда, 20-ти май, 20-та година, 20 ч.
Видеото говори само ))
...И да слушате!
Ради
- Sun May 31, 2020 8:20 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Миро и "Невидена река" в зала "В парка" на 28 юни 2018 г.: Един странен скърцащ звук от ...
- Tue Jun 02, 2020 11:16 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Клуб "Светлини сред сенките"
Ето кое обединява 1-и и 2-и юни. Читатели ...
- Thu Jul 30, 2020 10:22 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Янчо Чолаков
Из Форум Иван Ефремов Повестта Прояснение от Янчо Чолаков в Чикагския в-к Bulgaria: По времето на Дикенс, Дюма и други класици като тях, е било ...
- Fri Jul 31, 2020 2:57 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Янчо Чолаков
Здравейте, приятели и сподвижници! Вече мога да се отчета с второто издание на повестта "Прояснение", осъществено от в-к "България" в Чикаго. От 27-и февруари, та до сега. 20 поредни публикации. Какво да кажа? Всеки четвъртък плъзгах курсора и проверявах до къде са стигнали перипетиите на Мариян. И ...
- Fri Dec 11, 2020 10:57 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Ами чисти ще са звукът и картината, все пак е Urbo. Изчезна ми левият канал малко... Може и да се настройват, ама ако не се чуват от "мониторите"... Във fb има още 15 освен ако няма дуплекс. Urbo и Vimeo мисля че показват едно и също като брой - не се сумира. На мен тоя път не ми се пишеше до групата ...
- Tue Nov 17, 2020 1:26 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Мел
Една интересна изложба... РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-СОФИЯ представя временната изложба „БИЕНАЛЕ НА ИЛЮСТРАЦИЯТА“. Тя ще бъде открита на 17 ноември 2020 г. в експозиционното пространство на обекта „Триъгълна кула на Сердика“ на бул. „Мария Луиза“ 16. В изложбата са включени произведения на 194 авто ...
- Thu Nov 19, 2020 5:58 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.youtube.com/watch?v=yQbxrHib02o https://www.crowdcast.io/e/--------16/register Един от малкото, които помнят запетаите при обръщението "Здравейте"... Пробуждане и провикване Здравейте, приятели, Каня ви утре, четвъртък, 19- т и в 19.19 ч. да ме гледате на живо, както ще видите от видеото. ...
- Fri Dec 11, 2020 10:35 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Ох, ъ, трета песен не знам дали ще изтрая, но се надявам в новия албум да не е толкоз фалшиво. Ше трябва да помисля над дилемата да плащам ли билет, след като ми е фалшиво за пореден път. :roll: Здравейте, приятели, Този петък, 11 декември , от 21 ч., ви каня на концерт на Жилмор Секстет - онлайн от ...
- Mon Apr 05, 2021 2:24 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Сребра си беше леко невидима, но аз от ръкописа не съм останала с по-различно усещане за нея, та не ми е липсвала. Може да не си гледала текста на оригинала, дето съм ти го пращала, ама... Сребра не бива да е баш невидима. Едно време имаше 1-2 момента, дето беше ключова интеракцията. май вярно някои ...
- Sun Oct 24, 2021 6:50 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Радина Ангелова
Добавка към постиженията: 16. През юни 2021 г. Моят разказ „Булката в черно“ бе публикуван в сборника „Докато смъртта ни събере“ от Национален конкурс за къс разказ Мостове 4. 17. През септември 2021 г. Моят разказ „Майчина клетва“ бе сред Топ 10 и ще бъде публикуван в сборника „Шегите на Фортуна“ от ...
- Wed Nov 03, 2021 10:08 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Малко неща са по-успокояващи от прочитане на няколко реда Теллалов! :shock: Да се ползва във всякакви читални чакални. Засега е изпробвано в поликлиника. За институции и др. – не знам. Май ще си занеса едно "Пълноземие" да ми стои в кооператива да има с какво да се спасявам in times of boredom или di ...
- Mon Dec 06, 2021 1:41 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Dec 17, 2021 11:22 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
На 1 окт. РП е показал "новото" бяло "Драконче". Теллалов го обяви 2,5 месеца по-късно. Още не знаем колко струва книгата и как се разпространява, т.е. как ще стигне до нас. Форматът е "нашият" - 160 х 230 +/- 5 мм. Поръчки може да направите като ни пишете или ни се обадите. За град Пловдив доставяме ...
- Tue Jan 25, 2022 12:48 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Плановете са си планове, но друго си е изпълнението. Из пощата, как проектите стават реалност: Привет от щаба на операция "Античен Театър"! Стъпка номер едно е вече налице - след много сложни физиологопедически упражнения и мотаене най-вече от моя страна - имаме действащ уебсайт: http://www.moro.bg в ...