Search found more than 3102 matches

Return

by valentindivanov
Mon Oct 01, 2018 5:12 pm
Jump to forum
Jump to topic

Представяне на антологията „Фантастивал в Европолис“ - 2.10.

Представяне на антологията „Фантастивал в Европолис“ - 2.10.2018, Клуб "Ив. Ефремов", София Утре, 2.10.2018, вторник от 20:00 до 21:30 ще се състои представяне на „Фантастивал в Европолис“ на редовната сбирка на клуб "Иван Ефремов" в Младежки дом "Средец", на улица "Кракра" 2а, в залата на втори етаж ...
by Dodo
Fri Jun 24, 2022 4:40 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Пратчет

My review of Snuff : Snuff made me feel. But Yes! I deem the Vimes series, starting with "Guards! Guards!" and ending with "Snuff", the Very Best of Pratchett. Well, Wiki says the last one is "Raising Steam", but, to my mind, that`s not really Vimes... My sincere Thanks to everyone for submitting ...
by Топчо
Wed Mar 16, 2022 8:24 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Сивият път

Художникът Петър Станимиров обяви, че е завършил илюстрациите към втората част на "Сивият път" (рисунката е от ФБ страницата му. Ако не го следвате, горещо препоръчвам). https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEi6d9kMhv26zzCWLrB9CS2OTdTCmQnmEnz2Q00eLbUHT3pB_qZa9n08-crGYScE0W4c4BIHe0YYUB1lmhw ...
by frog
Tue Dec 15, 2020 5:45 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Приказки от Горната земя (Мина и магиите)

I - Мина, магиите и бялата стъкленица II - Мина и магията за предсказание III - Мина и тайната на магиите https://choveshkata.net/blog/?p=6190 И на мен приказките в третата книга са ми омайни. Реших да я чета при наполовена първа и нечетена втора, за да видя може ли нормално да се проследи - I и II с ...
by frog
Sat Jan 16, 2021 5:23 pm
Jump to forum
Jump to topic

Оня ден се разглеждах една книжка за българския фън шуй и вътре в календара на прабългарите за мишка мернах една позната дума - сомор.

Името Сомор Ратус ди Пурпура Ланата отново е сборище от най-различни неща, вкл. болест и отровно растение (гръцко).
by frog
Tue May 25, 2021 7:17 am
Jump to forum
Jump to topic

Трите книги, прочетени от Яна Кузова: https://www.storytel.com/bg/bg/authors/394870-%D0%92%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D0%A4%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%80%D0%B8. Част от моя трети закон на д ...
by frog
Sun Nov 21, 2021 6:07 pm
Jump to forum
Jump to topic

ОТКОГА ЧАКАМ ТОЗИ МИГ!!! МИНА III Е ИЗЧЕРПАНА В OZONE!!! https://www.ozone.bg/product/mina-i-taynata-na-magiite-prikazki-ot-gornata-zemya-3 Рожденият ми ден подрани! Обявяв ...
by Лъч
Sat Nov 26, 2011 11:54 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Общуването и откритостта

Po! :mrgreen: Наемам се да я преведа!

Благодаря, че ме срещна с нея! :D

Just po...
by deni
Sun Nov 27, 2011 11:06 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Общуването и откритостта

Готово. Успех, Лъч :)
by Kpackama
Mon Jan 16, 2012 1:04 pm
Jump to forum
Jump to topic

Срещи

Уха! Сладкодумец номер две! Краси – бива ли да препубликуваш долния разказ и във форума на ЧоБи... Следва съответния долен разказ Срещата на 15.01 (събитията: накратко разказани от Краската) Бележка: Ако сте били вчера, недейте да четете, че ще се отегчите. Ак ...
by Meloman No 1
Tue Jan 17, 2012 9:45 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: "Човешката Библиотека" Development

Здравейте,
Можете да развиете още потенциала на форума, като изпълните няколко много полезни стъпки. Първият ми съвет е да включите в действие български езиков пакет според версията на phpBB. Можете да промените и изображението, разположено в близост до главните надписи.
by Meloman No 1
Wed Jan 18, 2012 7:34 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: "Човешката Библиотека" Development

Сега ще приложим правилото на „двуцифреното число желаещи“. То ни е много любимо – показва кога от нещо наистина има нужда. (Тоест заслужава да му посветим част от ограничения си ресурс „време“.) Цялата работа по монтирането трае едва пет минути. Първо е нужно да дръпнете Bulgarian Language Pack v. ...
by divna3
Wed Mar 13, 2013 10:19 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Развитие на Човешката библиотека

Юпиии! Мен ме няма в списъка! Аз, както и преди казах, през тези 2-3 месеца, ще съм много заета, но ще си свършвам з ...