Search found 24 matches

Return

by Zornica
Fri Oct 07, 2011 8:37 am
Jump to forum
Jump to topic

За преводите, принципно

И мойте 50 стоти ...
by Zornica
Sun Oct 09, 2011 2:20 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: За преводите, принципно

Кал, някъде в профила ми ми пише рожденната дата - коя зодия съм би могъл и сам да изчислиш Подсказка - в астрологичната ми карта има много, ама много вода и почти никакъв огън Не съм споменавала, че владея чужд език, а именно български диалекти (някои от тях). Вече 30-на години говоря български, ня ...
by Zornica
Thu Oct 13, 2011 9:14 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Кои книги четат децата?

Обширна тема Много хора се оплакват, че децата в днешно време все по-малко четат. Първо ми се струва, че е добре някъде да определим за кои точно деца говорим. Има деца на 6-10 години, има и деца на 13-15... Аз лично не гледам чак толкова песимистично на въпроса с нечетенето. Имам наблюдения, че и ма ...
by Zornica
Wed Sep 28, 2011 10:13 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Жените, книгите-игри, игрите, книгите, ...

Зорница, двойката на SC и аз я бойкотирах, понеже претоплени манджи за 60 евро - айде нема нужда. Но по едно време Близард я пуснаха по 40 и се прежалих. Останах приятно изненадан. Не от историята, там нещата са бетер сапунен сериал, а от м ...
by Zornica
Wed Sep 28, 2011 9:13 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Писането като занаят vs писането като изкуство

Друг е въпросът какво означава "изкуство"? Ами има две концепции: 1. Изкуството е форма на комуникация; 2. Изкуството е форма на забавление. Тези концепции не са откритие на нашето време ...