Search found 367 matches
- Thu Apr 09, 2020 11:23 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Jun 27, 2017 3:46 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Как четем критиката
Сибин Майналовски написа в Goodreads отзив за „Групата от ада“ на Снеж. Ако отзивът имаше по-инакво естество, щях да го пусна в общата ни тема за книги . Сега пускам само коментара си към него (понеже в Goodreads може и да се изгуби безследно – а такъв „критически подход“ заслужава увековечаване ;): ...
- Tue Aug 08, 2017 6:45 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Torment: Tides of Numenera
Аз я играя от март насам – наскоро започнах втори playthrough, тъй като разработчиците пуснаха patch, който добавя липсващия седми спътник и други обещани, но несмогнати по-рано неща. Тотално разочарование в никакъв случай не е – иначе нямаше да посветя 90 часа на първия си playthrough. :) (Признавам ...
- Wed Aug 09, 2017 8:31 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Torment: Tides of Numenera
Нъц... при мен работите не бацат така. Аз walkthrough-та гледам само ако нямам сериозни чувства/очаквания вложени в дадено заглавие. Ако имам... трябва да играя лично . Предположих. :) Но ми беше важно да имам тия линкове тук, for future reference. (А и... подвиг си е. Ако допускат рекорд на Гинес з ...
- Thu Aug 10, 2017 12:28 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
MuvLuv Alternative
Четох го отдавна и горко съжалявам, че не написах отзив, докато спомените ми бяха пресни. MuvLuv Alternative е изключително преживяване – в първичния смисъл на „изключение“, като н ...
- Wed Jan 10, 2018 11:34 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Visual Novels
... не спира: Dannie, thank you once again! I'm focusing on your responses because they're the most detailed and contain the greatest number of arguments; I kindly ask everyone else not to feel ignored. I'm also responding to specific points in them while omitting others (such as the novelistic chara ...