Search found 103 matches

Return

by Mokidi
Wed Mar 11, 2015 7:58 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Нощта на Страшния съд - фантастичен роман, част

Лични вкусове са това, на четене на скок-прескок :D , така че е на практика размишление на глас. Стиловите разлики между различните "арки" имам предвид, НО 1)влияя се от самото признание, че "тук експериментирам..." и 2) не съм си позволила да се зачета внимателно, освен в частта с писмото, която си ...
by Mokidi
Wed Oct 19, 2016 4:52 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Тема за коректори

1) Върви при онзи, който те е пратил: върви при който те е пратил. (няма запетайка, но за мен това е кьопаво изречение, не ми харесва и не ми звучи правилно, нищо че номинално е) 2) Върви при онзи, при когото (той) те е пратил: върви при когото те е пратил. (според мен пак няма запетайка - ама не съм ...
by Mokidi
Sat Jan 14, 2017 10:27 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: КАФЕ-ПАУЗА: Alan Wake, творческият блокаж и storycraftin

Аз лично съм стигнала до два много важни извода, които касаят и поне няколко други от пишещите ми познати, следователно има вероятност да са до някаква степен общовалидни: 1. Ако един разказ или роман закъса лошо и не ще да се пише повече, има голяма вероятност проблемът да е на подсъзнателно ниво у ...
by Mokidi
Tue Jan 17, 2017 1:01 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: КАФЕ-ПАУЗА: Alan Wake, творческият блокаж и storycraftin

За методиката давам гаранция, че върши работа, при това (уж) не само за мен; между другото, демонстрирала съм на писателска работилница с Кал, в реално време как се "пробива" по нея изпаднал в дупката сюжет (твърдо затънал по т. 1 по-горе). Т.е. разписах си сцените, констатирах къде "не работи", върн ...
by Mokidi
Thu May 21, 2020 7:31 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Писателска работилница в ???, юли/август 2020?

Аз съм налична след 13 юли и до края н ...
by Mokidi
Thu Jul 24, 2014 10:29 pm
Jump to forum
Jump to topic

„Градска вещица / Ловец на таласъми“

Време му е вече да кажа, че се търсят бета-тестери, т.е. читатели-изпитатели за след 1-ви август за тестове по чистак новичкият КИ продукт на Върджил Д ...
by Mokidi
Thu Aug 07, 2014 1:00 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: "Градска вещица" (новият Върдж) търси читатели-изпитател

Файлът потегли към бета-тестерите, моля да си го потърсите в пощите :)
Поздрави от мен и приятно (надявам се) игрочетене.