Тю да му се не види... забравих да кажа още по-важното.В пощата на ЧоБи Кал wrote:Мили пишещи (:
Светът, както виждате, се променя. А аз все по-често чувам: „Кога ще направиш нова писателска работилница? От ония с писането и плацикането?“.
Та – ако епистерията не ви пречи да се събирате със себеподобни за писане (и, хубаво де, от мен да мине... мрънмрънмрън... плацикане), моля, дайте ми знак в тази поща, до 31 май. Пишете „Да, имам желание да правим писателска работилница това лято“. Или ми пратете най-новото си любовно стихотворение. Любов не отказваме, никога.
Съберем ли се поне девет желаещи, през юни ще я изорганизирам. Ще е една седмица, най-вероятно през август, дискусии-упражнения по 4 часа на ден. Ако Елена Павлова е налична, земваме я за втори водещ. Ако не е... но да не се давим в подробности.
И все пак: чувам, че тоя път ще бъдем на Кранево... сърце, млък!
Много усмивки
(и нахилен поздрав),
От Човешката библиотека: Кал, a.k.a. Калин М. Ненов
П.П. От много веселие забравих да ви помоля най-важното: ако искате да участвате в работилницата, пишете ми и в кои периоди от юли + август сте свободни. (Колкото повече „прозорци“ ми дадете, толкова по' се увеличават шансовете да открием един общ, в който да съчетаем нужните 9+ души. Не се фиксирайте върху една-едничка седмица, с други думи. )
А то е, че обещавам да не ви искам 600 лева такса за заниманията.
Заклех се!