Разпратено за медийна разгласа: „Тринайсетте цвята на дъгата“ е първата антология с български разкази, включена в поредица „Човешката библиотека“ (http://choveshkata.net/blog/?page_id=13). Антологията е съвместно издание на фондация „Човешката библиотека“ и Дружество на българските фантасти „Тера Фан ...
Това ако не го споделя, ще се пръсна... Запитване до български художници колко би струвала корица за новото издание на „Приказките“. Отговор: от 500 до 2000 лева за илюстрация на корица. За „Приказките“ – 300. ...от смях. :lol: За сравнение: Проучете колко струва корица на списание Analog, Asimov's ...
Изключително ми е интересно колко издателства са тези, които в момента успяват да реализират тиражи от 1000+ книги. Уви, тия статистики са мъчни за откриване... :( Кои са „жълтурковците“? Бях напълно сериозен, като казах, че и ние, авторите, заслужаваме хонорара с 4 цифри. Общата работа по написванет ...
Призив в cheteneto.subtle-bg.com От вратата... :D Приятели: „Песента на ханджията“ ( The Innkeeper's Song ) е роман от Питър С. Бийгъл, автора на „ Пос ...
Наброски за представянето „По какво се отличава „Песента на ханджията“ от познатите ми книги“ : В целия роман ще срещнете всичко на всичко 18 герои. Въпреки това ще ги помните по-дълго от стотиците в епичните десеттомници. Седмици след като изпратите героите к ...
... Then at last came a reader both knowing and tender,
Saying, "You're not at all what they take you to be."
I bespammed her before she had quite finished speaking
And I thought, How about Seven Nights with the Sea?
Започвам да разпространявам горната вест на местата, на които съм пускал анонс за антологията. Примерен текст: Копнежът за корица на „За спасяването на света“ приключи с около 30 предложения от 12 художници. Търсенето на читатели продължава . :) (Като втория линк няма да го слагам в коментари към бло ...