Светлини сред сенките – „Непоискано добро II”, е-издание и х-издание; гостуване в София (25.04.)

Искаме, не искаме, искаме, не искаме… всъщност: искаме на втора степен! 😀

И понеже искаме и вие да поискате (пак на втора), представяме ви продължението на „Непоискано добро“ от казанлъшкия клуб „Светлини сред сенките“:

Непоискано добро II

корица на „Непоискано добро II“


Автори: Валентина Димова, Анелия Стойкова, Мая Стойкова, Диян Илиев, Стефан Василев, Александър Василев, Мирослав Моравски, Маринела Тенева, Симеон Шопов, Лъчезар Енчев, 2013

Редактори: Калин Ненов, Боряна Коскина, 2013
Помощник-редактори: Виолета Кецкарова, Евгения Василева, 2013
Коректори: Евгения Василева, Илка Чечова, Калин Ненов, 2013

Корица: Маринела Тенева, 2013
Рисунка на корицата: Цветелина Тодорова, 2013
Графики на корицата: Маринела Тенева, Диян Илиев, 2013
Илюстрации: Стефан Василев, Мая Стойкова, Цветелина Тодорова, Маринела Тенева, 2013

Електронно оформление: Александър Василев, Калин Ненов, 2013
Хартиено оформление: Диян Илиев, 2013

Първо електронно издание: Фондация „Човешката библиотека“, 2013
Първо хартиено издание: Фондация „Човешката библиотека“, 2013

Благодарим сърдечно на Mandor от sfbg.us за консултациите при електронното оформление.

За да ви пратим е-книгата (във формат FB2), пишете ни на poslednorog -@- gmail.com.

Заплащането е доброволно, според желанията и възможностите ви, и става по някой от начините тук. Всички приходи отиват за следващите книги на „Светлини сред сенките“. Ако се колебаете за сумата – препоръчваме 3 лева.

Хартиеното „Непоискано добро II“ ще е готово в началото на следващата седмица, на Приятелска цена 7 лева. Тиражът пак е мъничък – ако искате бройка, поръчайте си я по-рано. 😉

И авторите, и ние ще се радваме на отзивите ви… дори да са само от един ред. Пишете тук, или във форума, или на имейла горе.

А… искате ли автографи? Или да срещнете „Светлини сред сенките“ на живо? 🙂

Част от Светлинките пристигат в София на 25 април (четвъртък), за да участват във Фестивала на българското образование и в Международния детски фестивал „Млади таланти“.

От 13:30 до 15:00, в дом-музей „Ангел Каралийчев“, те ще представят колективната си приказка Дупка в небето и първи епизод от сериала „Аурелион: Вечният баланс (вижте долу), на творческа среща с Литературното студио при Националния дворец на децата.

В момента уточняваме дали ще направим още една прожекция на „Аурелион: Вечният баланс“ на Фестивала на образованието – следете тук, ще пишем. 🙂

Между 15:30 и 17 часа Светлинките ще са около НДК, на Фестивала на образованието. Където впрочем ще сме и ние, заедно с приятелите от SciFi.bg – търсете общата ни масичка – намираме се вляво от НДК (ако сте с лице към него), под едно дръвче 🙂 близо до шадраваните. Ще ни познаете по плаката.

Ако искате да се засечете с тях – пишете ни приблизително кога ще дойдете, а ние ще се постараем. 😉 Пишете ни и ако искате някоя тяхна (или ЧоБи) х-нига. (Например… „Непоискано добро II“? ;))

От 17 до 18:30 ще направим премиера на „Непоискано добро II“ в Семинарен център Раковски, ул „Г.С. Раковски“ 154. Входът е свободен – заповядайте! По време на премиерата отново ще прожектираме първи епизод на „Аурелион“.

~

Тази година клуб „Светлини сред сенките“ започна снимки на сериал по трилогията „Аурелион: Вечният баланс“, от която вече излязоха „Монетата“ и „Храмът“. За заснемането на сериала не достигат средства за техника и реквизит. Клубът ще бъде благодарен на всяка подкрепа. Можете да помогнете със спонсорство, с препоръка пред евентуални спонсори или със закупуване/предоставяне на необходимите материали. Пишете на svetlini -@- svetlinisredsenkite.com.

Ако книгите на „Светлини сред сенките“ ви харесват, закупуването им също ще подпомогне проекта. Може да ги поръчате от нас.

Повече за самия сериал вижте тук.

8 коментара за “Светлини сред сенките – „Непоискано добро II”, е-издание и х-издание; гостуване в София (25.04.)

 1. Премиера на „Непоискано добро II“

  Кога: На 25 април (четвъртък), от 17 до 18:30
  Къде: Семинарен център Раковски, ул „Г.С. Раковски“ 154, София
  С участието на авторите от клуб „Светлини сред сенките“

  Вход свободен – чакаме ви!

 2. Хей, да ни честита! Много добро представяне и много й се радвам!
  Хайде, някой друг няма ли да се зарадва с мен?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото