Search found more than 3102 matches

Return

by радина666
Wed Apr 10, 2019 9:29 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: По пътя към...

Прочетох и аз "По пътя към..." . Пуснах отзив във форум Муза и Goodreads. Ето линк към поста ми в Goodreads: https://www.goodreads.com/book/show/43697521 Копи пейст на мнението: Хареса ми. Как обяснява на децата нау ...
by Dess
Mon Apr 15, 2019 6:10 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Малки ръчички

Ето и вестта за премиерата книгата. Каним ви на 24 април в клуб MAZE (София, ул. Христо Белчев №1) на: Малки ръчички от Петър Канев – Премиера, и “Проект Димитър Воев ...
by Dess
Wed Apr 17, 2019 11:02 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Коренуване: Невидена река

И най-новата ФБ публикация по темата (от вчера, 16.04.): Знаете ли, че днес е Световният д ...
by брръм
Tue May 14, 2019 11:44 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Дивна

И аз започнах да чета Дивна. Още не съм я и преполовил, и е рано да оставям мнение, оценка, коментар, ала-бала, но един уж дребен детайл в анотацията, и в началото на историята, ме потресе с абсурдизма си. "Питър, 10-годишният гений.. - тук лицето ми бе като този емотикон :roll: , но нейсе, да допусн ...
by брръм
Thu May 16, 2019 12:54 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Дивна

Колкото и да е умен тоз гений, съмнява ме да има ресурсите необходими за инсценировката. И не, историята с войната на световете пак е форма на pranking, макар и неволен, и не се брои според мен, защото нищо не е инсценирано, не е имало актьори в костюми на марсианц ...
by Dess
Tue Jun 11, 2019 11:14 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Как спасяваме света

Ей го и моя отзив в Goodreads : Четенето на ...
by Dess
Wed Jun 12, 2019 1:26 pm
Jump to forum
Jump to topic

С прилично едномесечно закъснение, ето и пълен звукозапис от премиерата. Благодаря отново на Лъч, че съкрати излишното в началото и края и почисти фоновия шум! :)

И за да не е само звук - ето и подбран снимков материал с обичайните коментари ;) Този път фотограф ни беше Ани и се е справила супер!
by mitseva
Mon Jun 24, 2019 1:16 am
Jump to forum
Jump to topic

Сколасах най-после да напиша отзива си в GR . С голям интерес започнах този ...
by радина666
Thu Jun 27, 2019 2:11 pm
Jump to forum
Jump to topic

Отзив за "Как спасяваме света" в Goodreads: Антологията е написана от деца за Копнеж за растящо творчество 2015 г. Дават различни тълкувания какво е свят и идеи как биха спасили света. Мака ...
by Dess
Tue Aug 06, 2019 8:44 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Коренуване: Невидена река

Spoiler
Хахаха, харесва ми как си решила проблема с авторството :) За протокола - описанието на самото събитие (първия текст горе) е на Миро - за неговите събития винаги той си ги пише, а анонсчето е мое. Тоз път не особено inspired, ама в жегите давам заето. :))
by mitseva
Sun Aug 11, 2019 3:28 pm
Jump to forum
Jump to topic

Ето и моя отзив за сборника: „По пътя към…“ е дебютна книга на Георги Атанасов. Един сборник-откровение съдържащ кратки, мили разкази, споделени в един очарователен пасторален стил. Сборникът съдържа седемнадесет разказа писани в периода 2008-2017 година. Всеки от тях докосна моята емоционална натура ...
by mitseva
Fri Aug 16, 2019 12:29 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ортодокс

Spoiler
Кал wrote:(Drake = Broken Dragon/Вик?)
Nope... Ама не знам дали е ок да разкривам самоличността... Ще го питам. :D
by брръм
Wed Oct 16, 2019 8:53 am
Jump to forum
Jump to topic

Харт: Космическа мисия Вирон

Тема за дебютната фантастична повест на Момчил Даскалов.

Публикация в блогът

Image
by frog
Thu Oct 24, 2019 3:24 pm
Jump to forum
Jump to topic

Черният куфар

https://choveshkata.net/blog/?page_id=6016 ...
by радина666
Mon Nov 04, 2019 11:36 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Пентаграм

Здравейте! С огромно закъснение пускам своето мащабно мнение за творчеството на Атанас П. Славов – "Пентаграм". Линк към Goodreads: https://www.goodreads.com/book/show/22840275 Пуснах мнение и във форум "Муза". /Пуснах само цялостното си мнение там, защото отделните произвед ...
by Dess
Wed Dec 04, 2019 7:36 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Харт: Космическа мисия Вирон

И анонс за приятели онлайн: Електронно и хартиено издание на „Харт: Космическа мисия Вирон“ Приятели (: Трийсет и третата книга в поредица „Човешката библиотека“ току-що кацна: „Харт: Космическа мисия Вирон“ – Момчил Даскалов https://i.gr-assets.com/images/S/compressed.photo.goodreads.com/books/15713 ...
by mitseva
Wed Dec 04, 2019 1:34 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Харт: Космическа мисия Вирон

За сега съм пратила препоръки на другарчетата си в GR. По-натам когато имам мои лични впечатления ще ги пусна и по темите в бг-мама, където участвам.
by Dess
Mon Feb 24, 2020 5:39 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Малки ръчички

Пускам тук поканата на Петър Канев, която току-що видях във ФБ: Драги човеци и човечки, които не сте си получили книгата ми Малки ръчички, каня ви този четвъртък от 19,30 в клуб MAZE на ул. Хр. Белчев 1 - ще чета мои нови неща и ще ви донеса книгите. Но моля пишете ми, койт още дойде, за да знам колк ...