Search found more than 3102 matches
- Fri May 15, 2020 12:21 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Feb 14, 2021 7:08 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Места за подкрепяне заради (д)ефекта от изолацията
init Lab, след като вчера започнаха местене, продължават с усилията. Мен климатикът вчера ме продуха 3,5 ч. и поради това до късно вечерта не можах да се стопля, така че днес не по ...
- Mon Mar 15, 2021 12:07 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Места за подкрепяне заради (д)ефекта от изолацията
С Абордаж днес се изчеткахме взаимно. Но първо попитах джуджу Здравко кога смята, че има смисъл да почваме да правим събития. Казва още сега, но в момента може до 25 човека. Т.е. полуприсъствено-полуlive литературно четене. Докато (ми) се избистри събитие, може и да стане за повече от 25 човека. Четк ...
- Sat Mar 27, 2021 8:29 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Когато в живота липсва смисъл, си го измислям и придавам :D
Предстои ми/ни това в Абордаж ;) Знам си аз, че ако искам някъде да ми приемат кандидатурата, просто там трябва да ида и няма нужда да обикалям по конкурси и да подавам докименти за класирания. Добър ден от Човешката библиотека ^_^ Имате ли нещо конкретно за Деня на земята (22 апр., четвъртък)? На ме ...
- Sun Sep 26, 2021 10:19 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ЧоБи изяви (и издънки): 2019+
Потвърдено е! На 18 дек. на любимото ми - мюнхенското летище ще имам време от 14:50 до 21 ч. между двата полета и както вече казах на Миро, "нищо не ми пречи да опна един щанд". Мисля, че там по има вероятност някой да си купи нещо на ЧоБи.
- Tue Nov 02, 2021 12:37 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ЧоБи изяви (и издънки): 2019+
Понеже за тазгодишните избори БНР упорито почти не напомняха за регистрация по настоящ адрес https://regna.grao.bg, те ви жабата няма да гласува, щото се сети в нощта на Вси светии, отвори сайт ...
- Tue Nov 02, 2021 12:51 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Jul 08, 2014 11:08 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Jul 08, 2014 8:03 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Jul 07, 2014 10:01 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Jul 07, 2014 9:49 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Гласуване на номинации за Еврокон 2014
(...) защо не се възложи организацията на външни хора, които нямат нищо общо с фендъма? (Това е въпрос и към Кал.) За сметка на това си мисля как догодина да въвлечем в организацията по един-двама представители от всяка общност. (Who watches the watchers?) Повече по тая идея – към края на юли, както ...
- Mon Jul 07, 2014 5:19 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Jul 07, 2014 3:44 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Изобщо не е до това колко е различно мнението ти от моето/нашето. Никога не ме е интересувало това в никой спор, който съм водил. Интересува ме аргументацията ти, доколко е полезна и доколко подхожда изобщо на дискусията. Ето и позицията ми по тези две неща. 1. Доколко е полезна? Не е. Както казах, п ...
- Mon Jul 07, 2014 2:54 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Да, да, само дето не използвам квалификации в мнението си спрямо други хора. Аз не обобщавам хората по конкретното им мнение. Плюс това, както се видя, не само аз имам някакви забележки. Да не говорим, че и с половинката го обсъждахме това... :lol: няма да казвам къде :lol: Обобщавам какво правиш, н ...
- Sun Dec 18, 2011 8:23 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Конкурс за фентъзи разказ „Зимата идва“
Разказът на Дамян беше... Буахаха! Мрете, мрете, женкари и руси главици! И нека зимата ви покрие до един! Нека ни един не остане, нито герой, създаден, за да умре като cannon fodder! Мисля, че почвам да се напивам. :) 1. Описанията се леят, по-добре не мога да го обясня. Много се дразня, когато няко ...
- Wed Dec 21, 2011 11:20 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Тема за конкурси
Наскоро попаднах на един интригуващ конкурс тук . (Всъщност темата си е доста банална, интригуваща е най-вече наградата :D ) Накратко: Тема: Приятелството Краен срок: 01.05.2012 г. (Ехааа... Има време за мислене. И за шлайфане, и за доошлафане... ;)) Резултати: юни 2012 г. Творба: разказ, който да е ...
- Sat Jan 14, 2012 6:17 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Труд и творчество
61.1. 6-и Национален литературен конкурс за поезия "Биньо Иванов" - 2012 Тема: няма ограничения Краен срок: 20 април 2012 г. Резултати: До 24 май 2012 г. резултатите от конкурса ще бъдат публикувани и на интернет страницата на читалище „Братство”: http://www.bratstvokn.org Награждаването на лауреати ...
- Sat Jan 14, 2012 6:28 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
82. Конкурс за разказване на истории - Разкажете ми за правата на човека Тема: Human rights Краен срок: 22nd January 2012 up to midnight Резултати: ??? Възраст: Anyone between 7-77 years old (and older) can participate. You can participate as an individual, family, an organisation, association or as ...
- Sat Jan 14, 2012 6:35 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
83. Конкурс „Жени и вино, вино и жени" Тема: виж заглавието :) Краен срок: 5 февруари 2012 г. Възраст: --- Резултати: ??? Вид творба: Поезия. Големина ...
- Sat Jan 14, 2012 6:48 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
84. Конкурс на БМА за студентско есе Тема: 1. "Раждане и загиване на глобална валута" 2. "Бели пари за черни дни" или "Яж, пий и си носи новите дрехи" (теоретична и емпирична обосновка на предпочитаната стратегия)" Краен срок: 28 февруари 2012 г. Резултати: ??? Възраст: български студенти, обучаващи ...
- Sat Jan 14, 2012 6:54 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
85. Национален литературен конкурс на тема “В една вълшебна звездна нощ” Тема: --- Краен срок: 10 март 2012 г. Резултати: ??? Възраст: от 7 до 16 години, разделени в три възрастови групи: 7 - 10 години, 11 - 14 години, 15 - 16 години. Вид творба: до 2 литературни творби /разказ, приказка, стихотворе ...
- Sat Jan 14, 2012 7:05 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
86. Читалищата - извор на мъдрост и духовна светлина Тема: “Читалищата - извор на мъдрост и духовна светлина” Краен срок: 31 март 2012 г. Резултати: ??? Възраст: ученици от 8 до 12 клас и възрастни без ограничение на възрастта Вид творба: три стихотворения или две есета Изисквания: Литературните тво ...
- Sat Jan 14, 2012 7:11 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
87. "Това е моето минало" 2012 Тема: виж горе Краен срок: 1 май 2012 г. Резултати: ??? Възраст: --- Вид творба: биографични разкази, спомени, автентични дневници и документи Изисквания: Материалите по конкурса могат да се изпращат в разпечатан и по възможност в електронен вид до 1 май 2012 г. на сле ...
- Sat Jan 14, 2012 7:20 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
88. Младежки литературен конкурс „Моят град - моето бъдеще“ Тема: Чрез литературните творби да опишат природните дадености и архитектурно-исторически забележителности на града, в който живеят, включително и онези места и обекти, които са малко или почти непознати Краен срок: 31 август 2012 г. Резулт ...
- Sat Jan 14, 2012 7:34 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
89. Конкурс за разказ на тема "Съвременното българско село" Тема: животът и проблемите в съвременното българско село Краен срок: 31.03.2012 г. Резултати: 10.06.2012 г. Възраст: --- Вид творба: до три разказа от по 7500 думи Изисквания: * разказите трябва да се предават във формати .doc, като приложе ...
- Mon Feb 13, 2012 11:21 am
- Jump to forum
- Jump to topic
60.1. Национален конкурс за къс разказ "Рашко Сугарев" Тема: --- Краен срок: 10.04.2012 Резултати: 23.04.2012 Възраст: до 35 год. Вид творба: разказ, публикуван в пресата или в книга през календарната 2011 година Изисквания: в 2 екземпляра, къде и кога са публикувани, с кратка автобиография и телефо ...
- Mon Feb 13, 2012 11:23 am
- Jump to forum
- Jump to topic
91. Национален конкурс за рисунка "Българските народни приказки - извор на мъдрост и доброта" Тема: "Българските народни приказки - извор на мъдрост и доброта" Краен срок: 30.03.2012 Резултати: ??? Възраст: до 17 г. Вид творба: рисунка. Участниците могат да използват пастели, флумастери, бои, цветни ...
- Tue Feb 14, 2012 12:44 am
- Jump to forum
- Jump to topic
23.1. НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ПОЕЗИЯ "В ПОЛИТЕ НА ВИТОША" Тема: няма Краен срок 10 април 2012 г. Резултати: края на Май 2012 Възраст: Над 18 год Вид творба: Всеки автор може да участва с не повече от три непубликувани стихотворения ...
- Sun Feb 26, 2012 6:26 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
100. Конкурс-работилница за литературна критика за автори до 30-годишна възраст „Литературен вестник”, с покрепата на Фонд „13 века България”, обявява годишен конкурс-работилница за литературна критика. Краен срок: 1 ноември 2012 г. Възраст: автори до 30-годишна възраст. Вид творба: литературнокрити ...