Search found more than 3102 matches
- Fri May 15, 2020 12:21 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Feb 14, 2021 7:08 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Места за подкрепяне заради (д)ефекта от изолацията
init Lab, след като вчера започнаха местене, продължават с усилията. Мен климатикът вчера ме продуха 3,5 ч. и поради това до късно вечерта не можах да се стопля, така че днес не по ...
- Mon Mar 15, 2021 12:07 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Места за подкрепяне заради (д)ефекта от изолацията
С Абордаж днес се изчеткахме взаимно. Но първо попитах джуджу Здравко кога смята, че има смисъл да почваме да правим събития. Казва още сега, но в момента може до 25 човека. Т.е. полуприсъствено-полуlive литературно четене. Докато (ми) се избистри събитие, може и да стане за повече от 25 човека. Четк ...
- Sat Mar 27, 2021 8:29 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Когато в живота липсва смисъл, си го измислям и придавам :D
Предстои ми/ни това в Абордаж ;) Знам си аз, че ако искам някъде да ми приемат кандидатурата, просто там трябва да ида и няма нужда да обикалям по конкурси и да подавам докименти за класирания. Добър ден от Човешката библиотека ^_^ Имате ли нещо конкретно за Деня на земята (22 апр., четвъртък)? На ме ...
- Sun Sep 26, 2021 10:19 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ЧоБи изяви (и издънки): 2019+
Потвърдено е! На 18 дек. на любимото ми - мюнхенското летище ще имам време от 14:50 до 21 ч. между двата полета и както вече казах на Миро, "нищо не ми пречи да опна един щанд". Мисля, че там по има вероятност някой да си купи нещо на ЧоБи.
- Tue Nov 02, 2021 12:37 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ЧоБи изяви (и издънки): 2019+
Понеже за тазгодишните избори БНР упорито почти не напомняха за регистрация по настоящ адрес https://regna.grao.bg, те ви жабата няма да гласува, щото се сети в нощта на Вси светии, отвори сайт ...
- Tue Nov 02, 2021 12:51 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Jul 08, 2014 11:08 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Jul 08, 2014 8:03 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Jul 07, 2014 10:01 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Jul 07, 2014 9:49 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Гласуване на номинации за Еврокон 2014
(...) защо не се възложи организацията на външни хора, които нямат нищо общо с фендъма? (Това е въпрос и към Кал.) За сметка на това си мисля как догодина да въвлечем в организацията по един-двама представители от всяка общност. (Who watches the watchers?) Повече по тая идея – към края на юли, както ...
- Mon Jul 07, 2014 5:19 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Jul 07, 2014 3:44 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Изобщо не е до това колко е различно мнението ти от моето/нашето. Никога не ме е интересувало това в никой спор, който съм водил. Интересува ме аргументацията ти, доколко е полезна и доколко подхожда изобщо на дискусията. Ето и позицията ми по тези две неща. 1. Доколко е полезна? Не е. Както казах, п ...
- Mon Jul 07, 2014 2:54 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Да, да, само дето не използвам квалификации в мнението си спрямо други хора. Аз не обобщавам хората по конкретното им мнение. Плюс това, както се видя, не само аз имам някакви забележки. Да не говорим, че и с половинката го обсъждахме това... :lol: няма да казвам къде :lol: Обобщавам какво правиш, н ...
- Sun Dec 18, 2011 8:23 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Конкурс за фентъзи разказ „Зимата идва“
Разказът на Дамян беше... Буахаха! Мрете, мрете, женкари и руси главици! И нека зимата ви покрие до един! Нека ни един не остане, нито герой, създаден, за да умре като cannon fodder! Мисля, че почвам да се напивам. 1. Описанията се леят, по-добре не мога да го обясня. Много се дразня, когато някой п ...
- Wed Dec 21, 2011 11:20 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Тема за конкурси
Наскоро попаднах на един интригуващ конкурс тук . (Всъщност темата си е доста банална, интригуваща е най-вече наградата ) Накратко: Тема: Приятелството Краен срок: 01.05.2012 г. (Ехааа... Има време за мислене. И за шлайфане, и за доошлафане... ) Резултати: юни 2012 г. Творба: разказ, който да е в "съ ...
- Sat Jan 14, 2012 6:17 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Труд и творчество
61.1. 6-и Национален литературен конкурс за поезия "Биньо Иванов" - 2012 Тема: няма ограничения Краен срок: 20 април 2012 г. Резултати: До 24 май 2012 г. резултатите от конкурса ще бъдат публикувани и на интернет страницата на читалище „Братство”: m Награждаването на лауреатите ще се състои на 30 ма ...
- Sat Jan 14, 2012 6:28 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
82. Конкурс за разказване на истории - Разкажете ми за правата на човека Тема: Human rights Краен срок: 22nd January 2012 up to midnight Резултати: ??? Възраст: Anyone between 7-77 years old (and older) can participate. You can participate as an individual, family, an organisation, association or as ...
- Sat Jan 14, 2012 6:35 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
83. Конкурс „Жени и вино, вино и жени" Тема: виж заглавието Краен срок: 5 февруари 2012 г. Възраст: --- Резултати: ??? Вид творба: Поезия. Големина ...
- Sat Jan 14, 2012 6:48 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
84. Конкурс на БМА за студентско есе Тема: 1. "Раждане и загиване на глобална валута" 2. "Бели пари за черни дни" или "Яж, пий и си носи новите дрехи" (теоретична и емпирична обосновка на предпочитаната стратегия)" Краен срок: 28 февруари 2012 г. Резултати: ??? Възраст: български студенти, обучаващи ...
- Sat Jan 14, 2012 6:54 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
85. Национален литературен конкурс на тема “В една вълшебна звездна нощ” Тема: --- Краен срок: 10 март 2012 г. Резултати: ??? Възраст: от 7 до 16 години, разделени в три възрастови групи: 7 - 10 години, 11 - 14 години, 15 - 16 години. Вид творба: до 2 литературни творби /разказ, приказка, стихотворе ...
- Sat Jan 14, 2012 7:05 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
86. Читалищата - извор на мъдрост и духовна светлина Тема: “Читалищата - извор на мъдрост и духовна светлина” Краен срок: 31 март 2012 г. Резултати: ??? Възраст: ученици от 8 до 12 клас и възрастни без ограничение на възрастта Вид творба: три стихотворения или две есета Изисквания: Литературните тво ...
- Sat Jan 14, 2012 7:11 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
87. "Това е моето минало" 2012 Тема: виж горе Краен срок: 1 май 2012 г. Резултати: ??? Възраст: --- Вид творба: биографични разкази, спомени, автентични дневници и документи Изисквания: Материалите по конкурса могат да се изпращат в разпечатан и по възможност в електронен вид до 1 май 2012 г. на сле ...
- Sat Jan 14, 2012 7:20 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
88. Младежки литературен конкурс „Моят град - моето бъдеще“ Тема: Чрез литературните творби да опишат природните дадености и архитектурно-исторически забележителности на града, в който живеят, включително и онези места и обекти, които са малко или почти непознати Краен срок: 31 август 2012 г. Резулт ...
- Sat Jan 14, 2012 7:34 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
89. Конкурс за разказ на тема "Съвременното българско село" Тема: животът и проблемите в съвременното българско село Краен срок: 31.03.2012 г. Резултати: 10.06.2012 г. Възраст: --- Вид творба: до три разказа от по 7500 думи Изисквания: * разказите трябва да се предават във формати .doc, като приложе ...
- Mon Feb 13, 2012 11:21 am
- Jump to forum
- Jump to topic
60.1. Национален конкурс за къс разказ "Рашко Сугарев" Тема: --- Краен срок: 10.04.2012 Резултати: 23.04.2012 Възраст: до 35 год. Вид творба: разказ, публикуван в пресата или в книга през календарната 2011 година Изисквания: в 2 екземпляра, къде и кога са публикувани, с кратка автобиография и телефо ...
- Mon Feb 13, 2012 11:23 am
- Jump to forum
- Jump to topic
91. Национален конкурс за рисунка "Българските народни приказки - извор на мъдрост и доброта" Тема: "Българските народни приказки - извор на мъдрост и доброта" Краен срок: 30.03.2012 Резултати: ??? Възраст: до 17 г. Вид творба: рисунка. Участниците могат да използват пастели, флумастери, бои, цветни ...
- Tue Feb 14, 2012 12:44 am
- Jump to forum
- Jump to topic
23.1. НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ПОЕЗИЯ "В ПОЛИТЕ НА ВИТОША" Тема: няма Краен срок 10 април 2012 г. Резултати: края на Май 2012 Възраст: Над 18 год Вид творба: Всеки автор може да участва с не повече от три непубликувани стихотворения ...
- Sun Feb 26, 2012 6:26 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
100. Конкурс-работилница за литературна критика за автори до 30-годишна възраст „Литературен вестник”, с покрепата на Фонд „13 века България”, обявява годишен конкурс-работилница за литературна критика. Краен срок: 1 ноември 2012 г. Възраст: автори до 30-годишна възраст. Вид творба: литературнокрити ...