Така, минах каквото съдържание има до момента. Лично ме съмнява да я довършат до 2022-ра, при положение че планираното съдържание е 3-4 пъти повече от досега направеното, но и до сега направеното става. Мм, имаше хумор достатъчно начесто, но не знам за "най-смешната" игра. Вярно, обикновено игрите не са смешни, и като че ли механичните цели на една игра не работят за постигане на хумор обикновено. Но да не се отплесвам. Някои поразхвърляни впечатления следват.
Освен хумор, имаше моменти тип "абсурдна логика", които ме подразниха отначало, докато не ми светна, че да, нормално е в такъв тип игра да имаш абсурдна логика. Геймплея е доста от типа "fetch quest". Хареса ми, че Селестина скастри някой от персонажите за честата употреба на "fuck". Харесаха ми и моментите на чупене на четвъртата стена, и genre awareness. Също, главният персонаж:
"I'm a pacifist by athletic necessity
. Сцената с the hentea, който направи нещата на hentai ми бе наистина забавна. Накрая, ако не е ясно, освен, че е work in progress, e ахъм, доста NSFW като цяло, и ако това не е по вкуса на някой, и играта няма да се хареса, предполагам.
ПС. Ако по принцип ви харесват dating sim-овете, мога да препоръчам наскоро излязлата Boyfriend Dungeon. В нея dating/harem елемента се комбинира с лек dungeon delving gameplay, и има разнообразни love interests - няколко мъже , една жена (плюс още една в бъдещо DLC), едно non-binary дете на около 20, и една котка (да е ясно, че играта ползва разтеглива дефиниция за dating

). И най-хубавата част, може би след това как са написани героите, е прекрасния саундтрак