Живи срещи

Пътищата: на книгите от библиотеката до вас - как да ги скъсим най-много; нa човеците към човешките цели - как да ги вървим най-дружно.
negesta
Has thanked: 811 times
Been thanked: 388 times

Re: Живи срещи

Post by negesta »

Това е хубаво предложение, Любе.
Макар на мен да не ми е много срещащо се, и въобще...
Ние обикновено прекарваме Коледа по пътищата:( и не зная на кои дати ще съм отново в Търново. Може би от 27-ми и нататък.

[spoiler]Жоро, и аз така.[/spoiler]
Cliff_Burton
Дзен-лунатик
Has thanked: 72 times
Been thanked: 76 times

Post by Cliff_Burton »

Предколедно мога, но след това най-вероятно от 26-ти до 28-ми съм в Стара Загора. А ако е за искането, искам!
PEACE & LOVE
Кал
Първопроходец
Has thanked: 3103 times
Been thanked: 2531 times

Post by Кал »

Cliff Burton wrote:От 1-ви март във Велико Търново на улица "Калоян" № 18 (срещу входа на Интерхотела) отвори врати Солидарен център "Обединени". Идеята на центъра е това да е място, където да се провеждат лекции, презентации, прожекции на значими обществени теми. Освен това група от доброволци ще дават консултации по това, което разбират (до момента имаме френски, математика, компютърна грамотност, здравословен начин на живот). Идеята е всички мероприятия в центъра да са безплатни. Та след това предълго интро да спомена и за събитието. Вероятно някои от вас си спомнят ЧоБи на OpenFest 2013; е сега ще има представяне на ЧоБи в центъра. Този петък от 18:00 в центъра каня всички желаещи да разберат що е то ЧоБи (разбира се, от моя гледна точка). Ако имате приятели в Търново, на които мислите, че това ще е интересно, канете смело.
sunshinen
Global Moderator
Been thanked: 12 times

Post by sunshinen »

Здравеейте :) Много искам да се запозная от близо с дейността на Чоби, но от емайлите и форума ми е доста трудно... Иска ми се иска да присъствам на някоя жива среща за да ви поразпитам, но като гледам тази тема е позамряла? Ако някой може да ми каже къде мога да следя за живи срещички много ще ми помогне ^^

П.С. Извинете ако съм писала в неподходящата тема.
Кал
Първопроходец

Post by Кал »

И тук може, Еми. :)

Но аз ти предлагам по-уютната тема-двойник - искаш ли да ни преместя там?

(Който се чуди за разликата между двете теми „Живи срещи“: тази тук е отворена и насърчаваща присъствие на гости – хора, които не са в ЧоБи. В другата се уговаряме предимно Чобити.)
Кал
Първопроходец

Post by Кал »

frog wrote:Здравейте!

Заповядайте на екологичен и младежки фестивал, в който ще участваме тази събота. Организира се от Млади За Земята.
Ето програмата, ето и самото събитие. Ще бъде от 10 до 22 ч., ние ще сме там от 12 до 16.
Мястото е до Сточна гара - ул. Владайска река 4, ет. 4, непосредствено след моста
(това е адресът, на картинките е сгрешен). Не се плашете от индустриалната зона. Миналата година имаше човек, който да упътва към сградата (търсете надпис Underground Studio).

Както винаги, ще имаме книги, ще можем да четем от електронните "Зелени разкази (ама наистина)", ще се надъхваме за хартиеното издание за Деня на Земята. Ще правим и змейски, Теллалови книгоразделители :)

Поздрави,
ЧоБи, хрстн
Post Reply

Return to “Пътешествието”