Майката какво пише за базара https://www.facebook.com/permalink.php? ... 1340040641:
[spoiler]Търся добри хора, доброволци, които да се включат и да ми помогнат за Благотворителния базар, който ще стартира по другата седмица.
Първоначалната ми идея беше базара да е онлайн, но ще ми е прекалено трудно и реших да се обърна към някой от Моловете за местенце.
Почти на всички писах, но получих отговор само от един, Sofia Ring Mall.
Датите, които ще се проведе базара е 15 - 19 Декември.
Търся доброволци, които безвъзмездно да се включат и да ми помогнат.За целта трябва да имат свободно време и желание да помогнат, като през тези 4 дни продават в Sofia Ring Mall, красивите неща изработени от други добри хора в помощ на Снежанка.
Sofia Ring Mall обещават да предоставят маса, както и столове и местенце, за да може да се сътвори едно малко ДОБРО в помощ на Снежанка.
Ще съм много признателна на всеки един, които сподели или изяви желание да помогне![/spoiler]
Ех. Изброих 7-8 мола. Като не е писала до всички... Anyway... Е ми не мога да се телепортирам... толкова много часове съм пропуснала, че не мога да си позволя още една седмица blank. Не мога като JSS да кажа: "F. it! I'm gonna do it anyway." Сега почвам логистични уговорки с жената - да занеса китките в неделя и т. н.
Маса... Каква ли ще е тази маса... Подозирам, че цветята ще се мотаят по земята и на хората няма да им е удобно да ги разглеждат...
Здравейте!
Светлето ме покани да участвам с моите цветя на благотворителния базар. Имам малки авокади и по-обикновени стайни цветенца. Повечето са в малки саксийки. Мога да ги донеса и да стоя частично в 2 от петте дни. Имам часове в СУ и не мога да си позволя да ги пропускам.
Не искам логистично да ви затормозявам, но възможно ли е в неделя да занеса в мола цветята и да ги разположа? Иначе мога да дойда чак във вторник и то по-скоро след 16 ч., отколкото преди 12.
Имате ли представа като часове от колко до колко ще може да функционира базарът?
Имам малко коледни нови неща като камбанка, картинки за стъкло, свещниче, немски картички. Може и друго да изскочи. Книги не знам дали ще заделя. По-скоро образователни списания.
Намират ми се ароматни чаени свещи, весела керамична купичка, поставка за бележки http://www.tussie-mussie.co.uk/media/ec ... 609r30.jpg, малка плюшена калинка.
Глинена кана от Стария Добрич. Не е особено цветна, но е здрава и българска (с онази украса, дето още траките са я правели).
Картички не знам дали ще имам спокойствие да направя, също и гривни от стъклени мъниста, но може да ми се прииска да маскирам една голяма шишарка като елха и тя също да се включи
За цветята иначе няма да имате грижи - свикнала съм с досадната задача да им мисля и лепя обективни не високи цени и надписи за обгрижване. Също ще осигуря хартиени пликове, за да е успешно пренасянето.
Ако трябва, ще разпитам дали някой може да ми заеме сгъваема масичка.
Е, аз не пропуснах да пропусна поставката за чаена свещ от царевичак. По принцип беше за подарък, но може да инструктирам леля ми да си я купи. За 4 лв. съм я взела. Тя свещи си има. Баш същите. И не ги ползва.
Още мъничко пъзелче тип ретро с момченце и момиченце. Накъм кичозна работа.