Аз удължаването на срока го разбирам. И в случая само изпускам (малко) пара.
В случая специално за теб посочвам какво ме кара да копая стените: небрежното неглижиране.
Още като стана ясно, че няма да успеят да публикуват всичко навреме, трябваше да се обяви ясно и с големи букви, че има неочакван наплив. Иначе обработката на разказите е прекрасен плюс (също необявен, впрочем).
На мен, поне до вчера към 14 ч. някъде, не ми показваше публикувани вчера разкази, после не съм имала време да погледна, но и във фейса не ми е показало. Тоест, тази сутрин за мен има пет.
ПЕТ. Не се оплаквам от което.
А дали ще има още разкази, ще разберем довечера явно.
--
Всъщност това, което ме радва, е напълно ПРИЛИЧНОТО качество на разказите. Връщам се пак на него, понеже в четенето им явно с теб се разминаваме невероятно много, в което няма нищо лошо де
От трите конкурса на които съм била жури тая година, в този участващите разкази са най-смислени и на най-високо цялостно ниво. Логично предполагам, че има ВЪРНАТИ тихомълком или не толкова разкази, което помага да се повиши нивото, но дори да няма такива, чудото е очевидно: само 3-4 от цялата подборка са наистина "злето", останалите имат достатъчно достойнства да си струват прочитането и дори ти успя да си подбереш няколко фаворита. Повярвай ми, от Мелконян например нямаше да успееш...
Така че шапка свалям на Трубадруите И на участниците в конкурса.