ЧоБи на On! Fest! (17-18.09.2011)

Пътищата: на книгите от библиотеката до вас - как да ги скъсим най-много; нa човеците към човешките цели - как да ги вървим най-дружно.
Post Reply
Кал
Първопроходец
Has thanked: 3103 times
Been thanked: 2531 times

ЧоБи на On! Fest! (17-18.09.2011)

Post by Кал »

Кал
Първопроходец

Re: ЧоБи на On! Fest! (16-18.09.2011)

Post by Кал »

Поне подир работа да ни навестиш?

(Никой няма да те сили да работиш допълнително. Само за кефа си говорим. :))
Кал
Първопроходец

Post by Кал »

*съчувств*

Не се юркай, значи. Само ако ще ти действа почиващо.

Аз тъкмо навивам Ники Телаллов и Лора да слязат от планината, поне за един от двата дни... :D
Кал
Първопроходец

Post by Кал »

Всички представящи ЧоБи:

Помислете по следното домашно задание:

Как да представям ЧоБи – лично аз – в три изречения?

И ако намислите нещо свежо – споделете го с останалите. ;)
Кал
Първопроходец

Post by Кал »

Последни данни от Ани (Анивенчър):

Подреждаме си масичката направо в СЪБОТА, от 9-9:30 сутринта. (В петък нямало интересности – няма смисъл да ходим. Това ще го отразя и в блога ни.)

Който ще ми помага с организацията – да дойде ТОГАВА. За да мине без билет, в пакет с мен (аз ще имам гривна-пропуск и за двата дни).

Всички други ще трябва да си плащате билети. Организаторите хич не си поплюват. :(

За Ники и Лора – Човешката ще ви черпи. Вие само елате. :)

Миро, Коко – задължително носете не само фактурата за Ани, но и печата ни. Ще ни трябва за един договор с „Накама" – че сме им партньори.

Оттук нататък организацията ще я водим главно тук.

Мили случайни читатели :) – вие задавайте въпроси и предложения, без да се стеснявате. Не ни бъркате в работата, НП. :D
deni
Global Moderator
Has thanked: 10 times
Been thanked: 16 times

Re: ЧоБи на On! Fest! (17-18.09.2011)

Post by deni »

Аз както казах вече 2-3 пъти в пощата :) е почти 99% сигурно, че ще дойда. (хихи, ще ми дадат покана едни други приятели :))
За говорене от моя страна - хъм :roll: ...
Иначе за слушане, усмихване и раздаване на материали, ако има такива, имам някакъв опит и може да разчитате на мен за това ;) И то не е малко, м? По мои наблюдения хората идват на такива фестове, за да си поговорят с други нови и интересни хора и част от това е и да ги слушаме. :)
А и мога да стоя зад масичката :lol: пък вие да се поразщъкате насам-натам из феста

Ето и моето домашно:
Как да представям ЧоБи – лично аз – в три изречения?

• Човешката Библиотека е фондация, която търси и издава точно тези книги, които смята за твърде ценни и човешки, за да ги няма на български език или за да останат само в тесен кръг около самите им автори.
  • Човешката Библиотека е един от малкото покровители и помощници на българските фентъзи и научно-фантастични автори и изключително много насърчава младите такива като им организира писателски и други творчески работилници.
  • Човешката Библиотека е винаги на гребена на вълната - издава електронни книги, може да ви обясни какво е интерактивен роман и не престава да търси нови решения за това как хубавите и човешки истории и идеи да стигнат до Човеците, които ги чакат търсят.
Бонусът си е за вас с благодарности, че ви има (няма да се уморя да ви го повтарям :P )
  • Освен, че Човешката Библиотека е "мястото, на което книгите сбират човеци", тя е и мястото, на което поникват и цъфтят истински и прекрасни Приятелства.
Кал
Първопроходец

Post by Кал »

Тази доза красиво беше тъкмо каквото ми трябваше сега. Благодаря, Дени... и аз благодаря.

(Дори когато стана мрънкотлив и по' не ми личи. I am grateful to have Chobitses on my side... Помним, че сме един народ, даже да се посдърпваме сегиз-тогиз. Помним, Ев. :))
Кал
Първопроходец

Post by Кал »

Едно споделяне на Дилян ме подсети:

Кал wrote:Разбирам те добре, друже.

Мен от такива мрачни мисли ме спасяват срещите с нови, по-млади читатели. Ученици, като ония, дето сме били и ние (то и тогава феновете бяхме малко – поне по мое време). При тях блясъкът в очите при споменаването на този автор на книги-игри или онзи писател е съвсем естествен. Ти виждал ли си Еви Василева всъщност? Една картина (като нея) струва повече от хиляда мои поста. :D

Което е още една причина да чакаме с нетърпение и радост Он! феста тоя уикенд. Където ще поплуваме (ше се удавим?) точно сред младите ни хора.

Което ме подсеща: Аз там ще нося само колкото побира раничката ми, по-малката. Ако ще идвате с Гани – може и вие да донесете книга-две за масичката ни. Няма да продаваме; само ще представяме. :)

Така че – всеки от вас, който има хубави книги за показване, нека ги донесе със себе си. Ще си направим масичка-минибиблиотека. :)

(А после нека ги отнесе със себе си, или измисли как да се преместят не връз гърба Калинов. ;))
Vladimir
Has thanked: 7 times
Been thanked: 4 times

Post by Vladimir »

Книги човешки същества заедно четат, творят и ...
Заедно и други работи правят...
Въображение може да се използва ... ;-)
Кал
Първопроходец

Post by Кал »

Николай Теллалов ще е с нас, поне в събота, поне предиобед.

On 9/14/11, Николай Теллалов wrote:
> ние с Лора ще додем в събота сутринта, като кацнем наблизо, ще ти
> звънна да ни прибереш вътре

Носете си библиотеките за автограф.

*хихи*К
Post Reply

Return to “Пътешествието”