Даживей дистанционното обуЖение!
Вчерашният имейл, който пратих до учебните заведения, резултира в 246 уникални посещения на анонса в блога. Включително от платформи като classroom.google.com.
(А най-странното е, че имаме 14 referrals от https://www.ngobg.info/ - но не мога да открия на сайта им откъде точно...)
P.S. Днес пък са 233 (and counting). Но това е нормално, понеже тазсутрешният имейл стига директно до участниците в предишните издания.
Копнеж за растящо творчество
- Кал
- Първопроходец
- Has thanked: 3103 times
- Been thanked: 2531 times
Re: Копнеж за растящо творчество
Last edited by Кал on Wed Nov 03, 2021 9:47 pm, edited 1 time in total.
Reason: +
Reason: +
Очаквам одобрение от администратор на анонса до 24 часа.Копнеж за растящо творчество „Книгите, които ме промениха“ 2021
Фондация „Човешката библиотека“, творчески клуб „Светлини сред сенките“, Ателие за българска детска литература „Горната земя“ и Фентъзи ЛАРП Център канят всички читатели на възраст до 27 години да участват в десетия ежегоден Копнеж за растящо творчество на тема „Книгите, които ме промениха“.
Копнежът е отворен към всеки, който пише на български език. Тази годината темата му е „Книгите, които ме промениха“. Търсят се рецензии, есета, размисли за онези книги, които силно са ни впечатлили, развълнували, може би даже променили – без значение дали са хартиени, електронни или аудио и как са публикувани. Копнежът изрично приема комикси, книги-игри, визуални романи, интерактивна литература и всякакви други форми на изкуство, в които четенето изпълнява главна роля.
Пратете ни файла с мислите си в RTF, ODT, TXT, DOC или DOCX формат. Няма ограничения за дължина (освен ограничението книгите да са най-много три).
Самият файл нека бъде анонимен. Личната си информация – име, възраст, учебно заведение, населено място, държава, телефон за връзка – пращайте отделно, в текста на самия имейл. (Ако вече сте завършили – пишете кое учебно заведение.)
Отличените автори ще бъдат обявени през декември. Наградите им включват книги (електронни и хартиени), публикация онлайн и участие в писателски работилници.
Крайният срок за участие е 31 декември 2021, а пълните условия са описани в сайта на Човешката библиотека: https://choveshkata.net/blog/?p=8827
Анонс в Arthub
Ради
Отзив в Културни новини
Отзив в Цитаделата
Отзив в конкурс-бг (изглежда няма как да посоча директно към отзива)
Отзив от БНР Стара Загора
Отзив в urban-mag
Отзив в arthub
Отзив в medianews
Отзив в scifi.bg
Отзив в zarata.info
Отзив в Читанката, и тук няма как да линк-на самия отзив
Прави ми приятно впечатление и, че никъде не видях адреса на пощата във вид, удобен за спамботове :Д
Отзив в Цитаделата
Отзив в конкурс-бг (изглежда няма как да посоча директно към отзива)
Отзив от БНР Стара Загора
Отзив в urban-mag
Отзив в arthub
Отзив в medianews
Отзив в scifi.bg
Отзив в zarata.info
Прави ми приятно впечатление и, че никъде не видях адреса на пощата във вид, удобен за спамботове :Д
Last edited by Кал on Mon Nov 22, 2021 10:14 pm, edited 1 time in total.
Reason: махам Читанката
Reason: махам Читанката
- Кал
- Първопроходец
! planet.chitanka.info не е медия, а агрегатор на блогове – той (редом с „Блогосферата“ на „Дневник“ и Гудрийдс) препубликува директно съдържанието от нашия блог. Затова не го отбелязваме тук.
Добавям още отражения:
- diaskop-comics.com (не знам защо Гугъл това не го индексира въобще)
- fantastika-bg.eu (това ми излезе през Гугъл, но избрах опцията If you like, you can repeat the search with the omitted results included, която излиза на последната страница с резултати)
Добавям още отражения:
- diaskop-comics.com (не знам защо Гугъл това не го индексира въобще)
- fantastika-bg.eu (това ми излезе през Гугъл, но избрах опцията If you like, you can repeat the search with the omitted results included, която излиза на последната страница с резултати)
- Кал
- Първопроходец
Това няма да го пратим на журито, но го споделям тук, понеже е нов интересен формат:
Здравейте,
Изпращам Ви два видео файла, в които ученици споделиха своите лични впечатления от книги, които са им любими: https://tgstz-my.sharepoint.com/:f:/g/p ... Q?e=7GyvLU
Заснети са учениците от VI клас от клуб "Седмото изкуство" към Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ - Стара Загора, с ръководител Владимир Илиев.
(...)
Владимир Илиев
старши учител по информатика
ТГ „Княз Симеон Търновски“
Стара Загора