Копнеж за растящо творчество

Човешката расте, Копнеейки
Кал
Първопроходец
Has thanked: 3103 times
Been thanked: 2531 times

Re: Копнеж за растящо творчество

Post by Кал »

Даживей дистанционното обуЖение!

Вчерашният имейл, който пратих до учебните заведения, резултира в 246 уникални посещения на анонса в блога. :o :o :o Включително от платформи като classroom.google.com.

(А най-странното е, че имаме 14 referrals от https://www.ngobg.info/ - но не мога да открия на сайта им откъде точно...)

P.S. Днес пък са 233 (and counting). Но това е нормално, понеже тазсутрешният имейл стига директно до участниците в предишните издания.
Last edited by Кал on Wed Nov 03, 2021 9:47 pm, edited 1 time in total.
Reason: +
радина666
Global Moderator
Been thanked: 139 times

Post by радина666 »

Копнеж за растящо творчество „Книгите, които ме промениха“ 2021

Фондация „Човешката библиотека“, творчески клуб „Светлини сред сенките“, Ателие за българска детска литература „Горната земя“ и Фентъзи ЛАРП Център канят всички читатели на възраст до 27 години да участват в десетия ежегоден Копнеж за растящо творчество на тема „Книгите, които ме промениха“.

Копнежът е отворен към всеки, който пише на български език. Тази годината темата му е „Книгите, които ме промениха“. Търсят се рецензии, есета, размисли за онези книги, които силно са ни впечатлили, развълнували, може би даже променили – без значение дали са хартиени, електронни или аудио и как са публикувани. Копнежът изрично приема комикси, книги-игри, визуални романи, интерактивна литература и всякакви други форми на изкуство, в които четенето изпълнява главна роля.
Пратете ни файла с мислите си в RTF, ODT, TXT, DOC или DOCX формат. Няма ограничения за дължина (освен ограничението книгите да са най-много три).
Самият файл нека бъде анонимен. Личната си информация – име, възраст, учебно заведение, населено място, държава, телефон за връзка – пращайте отделно, в текста на самия имейл. (Ако вече сте завършили – пишете кое учебно заведение.)
Отличените автори ще бъдат обявени през декември. Наградите им включват книги (електронни и хартиени), публикация онлайн и участие в писателски работилници.
Крайният срок за участие е 31 декември 2021, а пълните условия са описани в сайта на Човешката библиотека: https://choveshkata.net/blog/?p=8827
Очаквам одобрение от администратор на анонса до 24 часа.
Анонс в Arthub

Ради
брръм
Has thanked: 200 times
Been thanked: 97 times

Post by брръм »

Отзив в Културни новини
Отзив в Цитаделата
Отзив в конкурс-бг (изглежда няма как да посоча директно към отзива)
Отзив от БНР Стара Загора
Отзив в urban-mag
Отзив в arthub
Отзив в medianews
Отзив в scifi.bg
Отзив в zarata.info
Отзив в Читанката, и тук няма как да линк-на самия отзив

Прави ми приятно впечатление и, че никъде не видях адреса на пощата във вид, удобен за спамботове :Д
Last edited by Кал on Mon Nov 22, 2021 10:14 pm, edited 1 time in total.
Reason: махам Читанката
Кал
Първопроходец

Post by Кал »

! planet.chitanka.info не е медия, а агрегатор на блогове – той (редом с „Блогосферата“ на „Дневник“ и Гудрийдс) препубликува директно съдържанието от нашия блог. Затова не го отбелязваме тук.

Добавям още отражения:
- diaskop-comics.com (не знам защо Гугъл това не го индексира въобще)
- fantastika-bg.eu (това ми излезе през Гугъл, но избрах опцията If you like, you can repeat the search with the omitted results included, която излиза на последната страница с резултати)
Кал
Първопроходец

Post by Кал »

Това няма да го пратим на журито, но го споделям тук, понеже е нов интересен формат:
Здравейте,

Изпращам Ви два видео файла, в които ученици споделиха своите лични впечатления от книги, които са им любими: https://tgstz-my.sharepoint.com/:f:/g/p ... Q?e=7GyvLU
Заснети са учениците от VI клас от клуб "Седмото изкуство" към Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ - Стара Загора, с ръководител Владимир Илиев.
(...)

Владимир Илиев
старши учител по информатика
ТГ „Княз Симеон Търновски“
Стара Загора
Post Reply

Return to “Копнежите”