Ели Апостолова е художничката, сътворила кориците на “Последния еднорог” и първото издание на “Бленуващите кристали”. Нейни илюстрации може да откриете и в двата алманаха “ФантАstika”.

В слънчевото седмомартенско утро ви предлагаме три картини на Ели, в първия импровизиран благотворителен търг, организиран от Човешката библиотека. 😀 (…Не знам как е при вас, но на нас ни е страшно забавно да намятаме нови и нови одежди, да намираме нови и нови свои лица. Важно е същностното да се запазва. 😉 )


Песента на влюбената нощ. Художник Ели Апостолова

Песента на влюбената нощ. Художник Ели Апостолова. Размери: 9 х 13 см


Начална цена: 40 лв.


Цветя 1. Художник Ели Апостолова

Цветя 1. Художник Ели Апостолова. Размери:28 х 14 см


Начална цена: 70 лв.
Продадена! Честито на Павлина Йосева. 🙂


Цветя 2. Художник Ели Апостолова

Цветя 2. Художник Ели Апостолова. Размери: 28,5 х 12,5 см


Начална цена: 70 лв.

И трите картини са акварел върху картон (и мъничко пастел в едната – познахте ли коя?), облечени в рамки. Ако искате да ги разгледате на живо, заповядайте в новия ни дом на ул. “Ангиста” 8 в София, всеки делничен ден м/у 11 и 18 часа – а с допълнителна уговорка и в друго време. 😉

Самият търг ще тече при следните условия:

1. Наддаването е явно. (Нека се види, че се забавляваме.) Просто пишете като отклик по-долу “Предлагам X лв. за картината ……..” – или нещо подобно.

2. Може да наддавате с произволна сума, кратна на 1 лев. (За да не си играем със стотинки.)

3. За крайна оферта считаме онази, която предлага най-висока цена и в рамките на 24 часа след публикуването й не се е появила по-висока от нея. Тоест – ако решите да участвате, проверявайте докъде е стигнало наддаването поне веднъж дневно. (Ако нямате възможност за това – предупредете ни, ще импровизираме нещо.)

4. Въпроси? 🙂

Търгът започва СЕГА! И нека се случи… тъкмо каквото е нужно!

Смеховито в седмомартенската утрин,
Калин и неизненаданата част от екипа на ЧоБи

П.П. Освен с реалните картини в картон и бои, разполагаме и с висококачествени техни електронни версии, които са подходящи за цветен печат. (Тези горе са с намалена разделителна способност – ако се опитате да ги разпечатате, ще излязат нехубави.) Ако имате интерес към тях, ще говорим с Ели при какви условия би се съгласила да ги продаваме или споделяме. Пишете. 🙂