Search found more than 3102 matches
- Tue Sep 27, 2011 8:50 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Аниме-й!
Аниме е анимация. Манга са комиксите. (И аз ги бърках в началото. ) Валя - не знам дали са направили субтитри на бг, но ще потърся. Задължително . School Rumble лекува. И май е настало време да си извадим списъците с любимости... Кой ще е пръв? Ами... аз много ти благод ...
- Tue Sep 27, 2011 8:22 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Жените, книгите-игри, игрите, книгите, ...
Зоуи беше дотлкова в моето положение като играх играта че няма накъде - бях си издънил опита за дипломна , нямах работа бях в някаква дупка тотална , спях до 12 часа и изобщо - много добре разбирах какво чувства героинята.
- Tue Sep 27, 2011 9:15 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
WARCRAFT SPOILER ...
- Wed Sep 28, 2011 10:13 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Зорница, двойката на SC и аз я бойкотирах, понеже претоплени манджи за 60 евро - айде нема нужда. Но по едно време Близард я пуснаха по 40 и се прежалих. Останах приятно изненадан. Не от историята, там нещата са бетер сапунен сериал, а от м ...
- Wed Sep 28, 2011 9:19 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Sep 28, 2011 11:12 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Sep 29, 2011 4:11 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Sep 29, 2011 2:02 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Sep 29, 2011 1:02 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Sep 29, 2011 2:30 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Sep 30, 2011 8:28 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Oct 01, 2011 7:14 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Аниме-й!
12th Kingdom - първите около 15-16 епизода (то си е завършена история..) другите стават много политически, но началото е едно от най-интересните приключеснки фентъзите.
- Sun Oct 02, 2011 11:54 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Щеше ми се да цитирам нещо свое, надявам се да не ви се види неподходящо: m Продължавам с още една от темите. Без позовавания е, над ...
- Sun Oct 09, 2011 5:39 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За Филмите и Хората...
Може и сериали, защо не. "Фантагиро" не е сериал, просто има много, ама много части. Иначе... Като най-любими сериали са ми били "Heroes" (което чисто и просто спряха, дори нямаше финал), "The vampire diaries" "Prison Break", "House m.d." (което спрях да гледам в един миг, омръзна ми просто), "CSI" ( ...
- Sun Oct 09, 2011 7:17 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За Филмите и Хората...
А Фринджа и Склад 13? Хаус и аз спрях да го гледам, някъде в средата на миналия сезон. Сега още се чудя да се напъна ли да го доизгледам и да почна новия или не... Иначе в моята папка почти нищо не залежава, че ми е малък дискът и периодично трия Но определено фаворити към момента са ми Ugly American ...
- Tue Oct 11, 2011 11:03 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Oct 12, 2011 8:47 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Oct 14, 2011 9:49 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Oct 15, 2011 6:59 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Научна фантастика vs. фентъзи
Съгласна съм с Кал и съм несъгласна с Lachdanan по въпроса за определенията в ...
- Sun Oct 16, 2011 1:15 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Как избирате книга за четене?
1. Или по препоръка на мой човек, или по прочетена информация, или по случайно мернато заглавие;
2. преглеждам анотацията и съдържанието, може и апарата;
3. отварям си най-интересно звучащата глава и прочитам няколко реда или страници;
4. броя си парите.
2. преглеждам анотацията и съдържанието, може и апарата;
3. отварям си най-интересно звучащата глава и прочитам няколко реда или страници;
4. броя си парите.
- Sun Oct 16, 2011 1:08 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Oct 16, 2011 10:46 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Nov 26, 2011 12:35 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Любимите компютърни игри
TOR . Вчера започнаха масовите бета тестове. Предупредих съпругата си, че комуникациите с мен се свеждат до минимум и то само ако съдържат цитат от междузвездни войни. Ето тук си представям Samuel Jackson насочил светлинен меч срещу Близард и изричащ в праведен гняв: The oppression of WoW will never ...
- Mon Nov 28, 2011 2:51 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Jul 09, 2013 4:58 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
инфорамционно разтоварване
Първо, веднага ме напира да ви споделя линкове към книги стара моя болест, която пак се проявява. За това ви давам линк към портален сайт към хостнати поне на 6 места всяка книга - http://libgen.org/ . Има МНОГО книги. Относно универсалността на културните приципи книгата - Software of the mind на Хо ...
- Mon Jan 09, 2012 7:59 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Jan 12, 2012 2:28 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Борд игри
... Толкин и васалните му автори... Очарован съм Спомням си Calle de la Princesa № 151 в Мадрид. Огромен игрови магазин с какво ли н ...