Кал wrote:П.П. Първата ми идея по-горе – за зачитане на гласове само от активните Чобити – все още стои неразколебана...
... и понеже не чух възражения – идеята се приема. Единодушно.
(Също като Етиен от „Непоискано добро“, в такива моменти се чудя да се смея ли, да плача ли...)
Напомням какво приехме (единодушно...):
Кал wrote:При всяко гласуване в ЧоБи се броят гласовете само на онези Чобити, които през последните 3 месеца са допринесли по някакъв начин за работата на ЧоБи.
„По някакъв начин“ е широко понятие: може да означава участие в подготовката на книга, в организацията на събитие/жива среща, в журирането на Копнеж, в разпращането на информация, в измислянето на нови начини за развитието на ЧоБи ... доверявам се на вашия усет какво още. Ако се колебаете „Това моето води ли се принос?“ – питайте.
Чобитите, които нямат приноси за последните три месеца, си участват в дискусиите както и досега, но в гласуването гласът им не се брои. Докато не отбележат нов принос. (Чини ми се, че активното участие в дискусии не е принос само по себе си... но търпя разубеждаване. )
За повечето от нас се вижда лесно кой е бил активен напоследък, кой – не. Все пак, ако някъде имаме колебания – Гугългрупите „Ядро“ и „Сподвижници“ имат архив, с едно търсене ще проверим дали Чобитът под въпрос има скорошни приноси.
Към момента (13.03.2013) Чобити, за които съм сигурен, че нямат принос към работата ни през последните 3 месеца, са:
Александър Александров
Александър Кирилов
Антон Фотев
Васил Станев
Димитър Панайотов
Емануил Томов
Красимир Кирчев
Петър Руевски
Светослав Александров
Силвия Радева
Симеон Шопов
Цветомира Димитрова
Някой объркал ли съм? Моля прилагайте примери.