Свърших нещо много важно и полезно - прочетох си романа от до както си му е реда. Ами доволна съм!
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Много самовлюбено искам да кажа, че съм написала хубава книга. Въпреки, че я знам почти наизуст четох много увлечено и си зарязах другите две книги, дето четях (и не съм чела никога преди).
Доволна съм от цялостната картинка. И преди да решите, че съвсем съм изтрещяла - чака ме още работа. Забелязах си доста неща, които имат нужда от оправяне (предимно стилистични), под въпрос са ми някои сцени дали да останат (но това вече ще кажат бета читателите), на няколко места имам чуденка как да представя нещата, та пак ще разчитам на външен поглед. Притеснението, че в един момент много забавям действието и може да е досадно отпадна. То възникна, защото съответните две-три глави ми отнеха около месец да ги напиша и имах чувството, че е ега ти скуката. Но се оказа, че всъщност доста стегнато съм минала от там и не съм нарушила динамиката.
Утре се връщам към редакциите. Дала съм си срок до 8ми февруари да приключа третия тур.