Мирослав Моравски

Човеците, чиито текстове и илюстрации изграждат библиотеката
Dess
трън в гащите
Has thanked: 204 times
Been thanked: 309 times

Re: Мирослав Моравски

Post by Dess »

Само да вметна, че представянето в бар Синтезис – по вина на бар Синтезис! – се отложи за 17 юни. Не е зле тая информация да се пусне по-скоричко и по листите...
Reachin' for the stars... Why wait for one to fall?
Кал
Първопроходец
Has thanked: 3103 times
Been thanked: 2531 times

Post by Кал »

И поправката от самия Миро:
В пощата ми morrion wrote:Концертът УТРЕ се МЕСТИ за 17-ти юни

Приятели,
Малко не съвсем приятни новини - имаме проблем с утрешната дата за концерт в Бар Синтезис. Накратко, домакините имат ангажимент с НФК за същата дата, и се налага да отложим моето участие. Недоглеждане или лоша организация, отлагането е факт.

Много съжалявам за промяната, много исках да се видим по-скоро, но за съжаление няма да е утре.

От Синтезис обаче ми предложиха компенсация и новата дата
17-ти юни.

Ще се радвам да ви видя тогава и да ви представя новото си видео "Песента на Диман", както и много други изненади: част от мюзикъла за Сребра, купчина истории как започна всичко, докъде съм по пътя към Античния театър, и още много неща.

Отсега обявявам и отворения анонс "Поискай си песен" - до 15 юни ще можете да си кажете една своя любима песен (на Моро ;))) ), и Благун, заедно с Невидено, Фичо и лупъра, ще ви я изсвири.
Пускайте ми избраните песни тук в отговор на мейла.

Това е засега.

Весело и доскоро...
frog
добромет
Has thanked: 28 times
Been thanked: 856 times

Post by frog »

Кой е най-силният момент в един етно-арт-рок мюзикъл ["Да опазиш Сребра невяста"]?
- Сценарият?
- Зашеметяващата кулминация?
- Здравият рок саунд?
- Етно мотивите?
- Пропуснахме ли нещо?
Няма правилен отговор - Търсим Вашето мнение!
Томболата не можа да ми уреди билет, но все пак me wrote:Сценарият няма особено значение – Миро ни е прекарвал през какви ли не истории. Повечето от тях никой не знае накъде водят или са задънени с отворен финал. Сигурно е важен пътят, а не дестинацията.
Зашеметяваща кулминация?!?! Миро ни е мотал с месеци. На една история още не ѝ знам края. Може да го е разказал преди години, може да не е.
Няма нужда от здрав рок саунд на всяка цена. Дори той (саундът) понякога замлъква, за да може да се чуе, кхм, тишината.
Етно мотивите тук не са декор...ация.
Най-силният "момент" е да не сваляш очи от Миро. Да се блещи, зяе и шепти насреща ти. Да изпълнява всички и всичко едновременно. Останалото е едри кристали (златиста) захар с matcha* и суета.
Как се срещат погледи в мащабите на Античния театър? Не знам.
Иначе оцених якия саунд, ама регистрирах и слабостите на озвучаването :|. На концерти все се колебая да отида ли при човек на пулта и да му кажа кой и кой как (не) се чува... Добрите оператори следва сами да обикалят и да се грижат за това, щото явно sound check не стига...
Оцених и това, че мога да виждам дори в Античния театър ;)
Имаше изненадващо приятни аранжименти и включването на кавала привнасяше въздушност и полет на звука ^_^

Други неща в момента не ми се коментират.

* Късчета захар, оваляни в matcha.
Бесовете ви чувам“ ~ Jane Eyre Grisel. I refuse to be there for you when you need me.
Post Reply

Return to “Творците”