По-желалите

Мили Читатели,

Помните ли ни? Запознахме се неотдавна. Измечтахме си да стигнем до вас и успяхме. Ние сме човеците от Човешката библиотека – „поредица, която мечтае да събере между кориците си топли текстове, без да се бои от различия в жанрове и теми“ (из предговора към „Последният еднорог“ – първата книга, издадена от ЧоБи). А сега продължаваме да крачим бодро напред и да дирим други – други Човеци, други Книги и други блянове за сбъдване. Вие също дадохте частица от себе си и помогнахте за това.

Изгълтахте ли на един дъх някоя наша книга? Влюбихте ли се в нея? Много ни се иска тя да е дръпнала струна в душата ви, която още трепка и ви кара да осъзнавате света по-пълно, да го гледате с много широко отворени очи и да не пропускате нито миг от случването му. Защото това е нашата цел: да открием дълбините на Себе си, а чрез тях да разберем Другите и света покрай нас.

А за да се случи това, имаме една молба към вас. Нямаше да я отправяме, ако не беше наистина важно.

Каним ви да станете част от По-желалите: онези, които са почувствали и изживели някоя от книгите от поредица „Човешката библиотека”. Да споделите нашата мечта и прекрасните неща, случващи се около нея. При възможност и желание да ни протягате ръка – а и ние сами ще ви търсим при нужда от помощ. И когато го направим, ваше ще бъде решението дали да се включите. Дори само веднъж. Не забравяйте, че малките неща съставят големите и всяко помислено Добро (да не говорим за направено!) води по пътя към по-хубаво утре – за Теб, за Мен, за Нас.

Тръпнем и ви чакаме. Пишете ни! 🙂

Към началото