[quote="Когато за пореден път "си нямам друга работа" за
"365 дни положителни мисли" me"]Здравейте!
Бих искала да дам обратна връзка за този ваш продукт - в него изобилстват граматически грешки - членуване, запетаи.
Моля ви, ползвайте услугите на коректор, понеже в днешно време проявите на неграмотност ни заливат отвсякъде. Важно е да даваме добър пример с изряден български език!
Ако нямате коректор на разположение да ви помага, повикайте ме.
Пожелавам ви лека работа.[/quote]
Освен това има повтарящи се "сентенции", макар и не кой знае колко, но страниците, които оставят у мен усещане за тромав превод, са доста. Намират се и бая комични комбинации между мисъл и фон, но... бел кахър.
Това нещо, което се оказва цели 18 лв.
, ми беше подарено от кръстницата ми преди около 1,5 г. Такива работи не харесвам, но поне да беше коригирано, че да не ме дразни. То дори за благотворителен базар не става заради това.
голяма доза положителни мисли
...
Преизпълва ме с такива направо. ~ 185 листа гланцова хартия, яка и хубава спирала, висококачествена ЗЕЛЕНА картонена "подложка"/статив, че и един ламиниращ лист в началото... Абсолютно похабяване на ресурси и пари.
Решила съм да пиша на всички подобни "издатели" мърльовци. Тоя величав "продукт" циркулира поне от 2014 г. Предполагам, че е с неземен тираж.