Оу, оу, минах Първо Действие (според статистиката, ми е отнело час и 48 минути). И изглежда ми се е получило да избера Ханако, съдейки по краткото филмче (супер ми напълно душата, че има такова) преди Второ Действие. Иначе и съм много доволна от избора си, нямам търпение за какво следва.
Edit: Понеже тъкмо сега малко подскочих, като в тихата стая нахлу Миша, се сетих, че щях да казвам, че се разсмях гласно на Рин при сцената на покрива, много здраво беше. Иначе Еми ми е доста симпатична, не бях казвала досега нищо за нея. А Кенджи е... Ъъъ... Себе си, предполагам.
Edit 2: По-рано успях да стигна до Трето Действие и съм в началото му. Спрях да играя де преди време, после може още малко, уморени са ми очите. Става все по-по, макар че съм по-скоро привързана към Ханако, отколкото към Хисао. Впрочем, разни общи впечатления. Музиката е наистина хубава, много ме радва, като се появява Кенджи.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Колкото до самата визия, на Brass Restoration ми харесваше повече като атмосфера и стил на рисуване, но и на тази свикнах и харесах. Не знам защо обаче, ала примерно Миша ми е много отблъскваща на вид, супер противоестествена. Иначе особено много ми хареса в началото часовникът и изобщо кадрите от болницата, разбира се, и филмчето, не знам дали споменах достатъчно пъти колко му се изкефих.
Edit 3: Действие Трето - преминато.
Edit 4: I messed up... Отново не знам къде сбърках, like always...
Edit 5: С мъки и опити - грешката - поправена, всички възможни варианти - проверени. Извод - знаех си, че не трябва да се ходи в стаята й в този момент...
Edit 6: Hanako path - complete. Трябва да си кажа, че съм разочарована. Наистина. Историята вървеше така добре, всичко вървеше така добре и се бях супер хубаво вживяла в обра, обаче краят просто ме разочарова. Претупано е, ето това стана. И твърде захарно. Някак. Хъх. Липсват ми думите, защото наистина не ми хареса как свърши, бе оставено недовършено по мое мнение, вкарвайки се в персонажа Ханако, случилите се действия и решения са просто арационални, дори после да беше дадено обяснение. Може и да бъркам, но в момента съм даже ядосана. Колкото до трудност - близко до нулева, нищо общо с Brass Restoration. И сега какво, може би Лили.
Edit 7: Стигнах филмчето на Лили, но сигурно няма да играя повече днес, твърде ми горчи преживяването. Филмчето на Лили дори не беше така готино като на Ханако, все така ме е яд просто. Можеше да е толкова по-брилянтно.
Edit 8: Историята на Лили ми е много скучна, тотално нищо не се случва... Дано накрая поне стане нещо интересно, не ми остават кой знае колко още части.
Edit 9 - Lilly path - complete. Да се погледне Едит 7, където пише, че няма да играя повече днес. И все пак не беше толкова интересно, колкото Ханако (без да забравяме колко ме е яд), към края стана сълзливо, ама бях сигурна, че Лили ще се върне, освен това нямаше нито едно място, където може изобщо да сбъркаш. Впрочем, даже мисля, че в тази история Ханако си е по-добре, отколкото когато е с Хисао тя, а не Лили. Ммм... Сега не знам, утре ще си избера.