Трилогиите се завръщат на удара

Драги уважаеми,

На вашето внимание две новозавършени трилогии! На Светлини сред сенките и на Весела Фламбурари 🙂

Тези дни очакваме третата книга, увенчаваща трилогията „Аурелион“ на Светлини сред сенките – „Демони“ 🙂 Имаме уверението на Валя, че:

„Въпреки зловещото заглавие, книгата е с доста позитивни послания, а финалът, надявам се, ще ви допадне и изненада. Посланията накрая са доста замислящи и свежарски, което дължим много и на редакторката ни – Боряна Коскина. Тя е светъл човек и се отрази и на книгата.“

При нас книгата ще се предлага за 11 лв. В комплект с останалите две  е 29 лв. Нямаме промоционална цена за комплекта, понеже отделните цени са доста оголени 🙂 А линка го разцъкайте, за да си припомните забравено или непознато.

Поръчвайте си, че януари се гласи премиера в София и да сте готови изчели :))

Пак тези дни за първи път вижда своите читатели третата книга за Мина на засмяната Весела! 🙂

Даровитите малчугани Мина, Янил и Китан приключенски ще заприпкат из въображението ни и ще го огласят отново.

Трилогията започва като „Мина, магиите и бялата стъкленица“. Втората част е „Мина и магията за предсказание“, а третата се нарича „Мина и тайната на магиите“. Предлагаме всяка по 7 лв.

Няма никаква умишленост в това, че сдобиването на двете трилогии би изисквало точно 50 лв. Случайно е 🙂

Сега една много важна снимка на гръбчетата на досегашните книги.

гръбчета

За да не се взирате половин час, подсказка: и в двата творчески лагера част от надписа на първи том клони вдясно. Или на втория клони вляво. И при двете трилогии посоката е една и съща! Хм, хм! Имаме новите корици и можем да залагаме какво ще се случи в пространството на гръбчето 😀 Добавка: първите томове са зелени или зеленкави, а вторите – сини или синкави, при третите тази симетрия се губи 😉

корица на „Демони“

корица на „Мина и тайната на магиите“

Да са ни честити новите книги, а авторите да продължават да ни изненадват! 🙂

Пожелаваме нетравмираща подготовка за Бъдни вечер, нетравмиращо плюскане на Коледа, нетравмиращи фойерверки на Нова година, нетравмираща почивка и работни дни помежду и след това за плавен преход към януарските имени дни, за да бъдат и те нетравмиращи по никакъв начин! И хубава зима, но не кучешки студ! Ха дано!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото