Каним ви на: Фермерски фестивал в София, 14.11.

Привет,

Тази неделя (14 ноември, важен изборен ден), отново от 11 до 19 ч., ще сме с книги и музика на фермерския фестивал на Хранкооп пред НДК между бул. „Патриарх Евтимий“ и паметника с лъвчето ^_^. Заповядайте за компания и книги в трепетно очакване на изборните резултати!

Имаме и нов роман, нашенски, на ювелирен английски, с дракони 😀 и произведение на изкуството вместо корица: The Celestial Way by Drake Vato. Корична цена 30 лв. като за ценители филателисти или колекционери на бижута, мъдреци, автомобилни тасове и кактуси.

корица на The Celestial Way

На щанда разнообразието от вдъхновяващи жанрове, трактовки и размислящи теми е гарантирано, също и звукоизвличането – с музикалния албум към „Невидена река“ на Мирослав Моравски. Можем да се похвалим и с оригинален еднорогов комикс, на английски ;).

Освен за компания каним и на кампания, спасителна! Ако не разпродадем книгите, които разнасяме на фестивала, трети път ще ги пече слънце и, кхм, ще, ъъъ… поумрат… малко така. Или има опасност да се поболеем какво им е причинило Слънцето, понеже не можем да ги мажем със слънцезащитен крем. Но бихме искали книгите да оцелеят за четене в подобаващо хубав вид, че да сме/сте и здрави, независимо от всичко!

За най-големите ентусиасти има поощрения при покупка на:

– всяка книга => плакат;

„Зелени разкази“ => младо растение авокадо, за да ви радва и да ви напомня да участвате в залесителни и други природозащитни инициативи;

– две книги => дървен ключодържател;

– три книги => роман за приключенията на Мина, сътворена от Весела Фламбурари;

– трилогия => платнена торбичка.

Можем умозрително да се пазарим колко точно и какви бонуси получавате при, да речем, пет книги :D.

Който изкупи целия щанд или дори от всеки артикул по един, като благодарност, че ги е спасил, ще получи плеядата: 1. домашна торта с маслени бисквити без палмово масло, заквасена сметана/фина сметанова извара, орехи, банани, био кокосови стърготини, малко биозахар; 2. захарни сиропи от асортимента смокинови листа, липа и бъз, ако третият вече не е изпит; 3. био зелен/черен чай или от немския остров Рюген; 4. пакет папуда; 5. синьо-зелени яйца от щастливи пъдпъдъци; 6. порцеланов чехлен пепелник от Алжир; 7. хляб от лимец; 8. концентрирана апетитка от свръхлюти чушлета (на ваша отговорност); 9. мексиканска плетена гривничка; 10. восъчна свещ; 11. български сребърни обеци жаби; 12. DVD с фолклорен спектакъл; 13. цветни химикалки. Тези бонуси, профилирани за всякакви предпочитания и нужди, ще окомплектоваме и осигурим до 18 ноември 2021 г. Поощренията от предния списък ще бъдат налични още на самия фестивал :).

Довиждане!

хрстн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото