Потърсете ни: вече и в платформата на „Хранкооп“

Четящи приятели,

Поехте ли към Панаира на книгата? А знаете ли защо няма да срещнете там членовете на ЧоБи – нито като издатели, нито като читатели? Кал го е обяснил много хубаво във форума, и въпреки че е писано преди цели 11 години, уви, си е все така актуално!

Затова пък бързаме да обявим, че вече има друго местенце, откъдето можете директно да си поръчате наши книги: и то такова, от което се гордеем, че сме част! Може би сте засичали нашата сергийка по фермерските пазари из София? Е, приятелите ни от „Хранкооп“ вече приютиха нашите заглавия за постоянно на своята платформа, за което сме им страшно благодарни!

Хартиените ни книги, отпечатвани с грижа за природата (на 100% рециклирана хартия или с предвиден бюджет за залесявания) сега правят компания на цял куп здравословни и екологични хранителни продукти, козметика и стоки за бита от родни производители.

Как работи платформата? Всяка събота сутрин регистрираните потребители получават мейл с новостите за седмицата. Поръчки за идната сряда се  приемат до понеделник в полунощ. Поръчките се изпълняват в сряда до 13:30 ч. в офиса на „Хранкооп“ на пазар Иван Вазов. Потребителите получават поръчките си на място или с доставка до адрес.

Разгледайте профила на ЧоБи и следете за нови заглавия, постепенно ще ги заредим всичките. Нека спечелят издатели и читатели – а не наемодатели на щандове. Какво ще кажете?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото