„Играта“ и „ФантАstika 2007“

Приятели 🙂

За онези от вас, които не знаят: излезе „Играта“ – четвъртата книга и вторият колективен роман на младите автори-илюстратори от „Светлини сред сенките“ в Казанлък. Откъси, илюстрации и историята на едно колективно издаване 😉 може да намерите тук.

Ако искате да си поръчате книжки, вижте как тук. Цената на „Играта“ е 7 лв. – или, ако сте настроени спонсорски, 10 :). Събраните средства ще вложим в издаването на следващата книга на Светлинките, продължението на „Аурелион: Монетата„, което те вече пишат.

В края на октомври или началото на ноември вероятно ще направим премиера на книгата в София, с участието на поне четирима от авторите. Ще ви пишем с подробности, щом е сигурно. 🙂

~

За алманаха „ФантАstika 2007„: знаете ли за него? Видяхте ли съдържанието? А „Две сърца“, продължението на „Последният еднорог“? Ами Стърджън? Величка Настрадинова? Йоан Владимир и Ивайло П. Иванов? Торосов и Лукин?…

Преди да съм се отнесъл съвсем 😀 – остават ни още стотина непродадени бройки, а е добре да ги свършим до края на годината, за да освободим място (и парички) за следващата „ФантАstika“. Така че – до края на октомври приемаме поръчки за „ФантАstika 2007“ на цена 7 лв. за бройка. Помислете дали искате да подарявате – или просто да кажете на приятели за алманаха.

Разбира се, ако можете да си позволите първоначалната цена от 10 лв., няма да ви откажем. Имаме нужда от всеки лев, който получим – все още далеч не сме си покрили разходите по издаването на алманаха. Още по-важно ни е обаче книгите да стигнат до колкото се може повече човеци; да не останат… неразгърнати, непотребни.

Това последното нека не звучи като емоционално изнудване… да? Ако е прозвучало, то е само защото в него се е промъкнала малко тревога, несигурност за Смисъла на това, което правим с Човешката библиотека – дали е достатъчен, удачна ли е посоката, трябва ли нещо да променим? Всъщност всяка поръчана книга, всеки отзив – те са жива вода, с която поливате нашия Смисъл… но да не се отнасям.

Бъдете – усещайте Смисъла, вашия собствен смисъл
– К:)

Човешката библиотека е тук повече от всякога :)

Еднорог

Приятели!

Тук сме и не сме спирали да бъдем тук – лятото беше отпускарски сезон, но вече сме на линия за нови приключения – имаме нови идеи, свързани с нашата фондация Човешката библиотека, а октомври месец готвим официална премиера на „Играта“ в София с част от авторите на книгата.

🙂

Аз искам да ви кажа „Привет“, да кажа „Привет на есента, която наближава“ и да ви зарадвам с ето този сайт: Хели Мели – чудно списание за деца и непораснали деца – истинско, топло, изпълнено с приключения и една чистота, която отдавна не бях срещала в детско списание. То е различно! Вижте го и го покажете и на вашите деца! Скоро ще пиша повече информация откъде може да бъде набавяно.

Благодарим на Ангел, че ни каза за него. 🙂

И бъдеем – есенни, нови, същите – Човеци!

Светличе

Есен, есен, отново е есен...

Към началото