Каним ви на: прожекция на „Аурелион: вечният баланс“ и среща със Светлини сред сенките (12.04.)

Приятели (:

Тази година Фестивалът на българското образование  ще се проведе от 9 до 12 април, в градинката пред Двореца на децата. Пълната му програма открийте тук.

Човешката библиотека пък ще откриете на нейната масичка, в петък и събота (11 и 12 април): от 14 докъм 19 часа в петък, от 10 до 17 часа в събота. Оглеждайте се за пъстър плакат с емблемата ни. 😉

А заедно с нас ще са младите автори и художници от клуб  „Светлини сред сенките“. На 12 април, събота, от 14 до 15:30, в самия Дворец на децата, ще прожектираме първите два епизода от сериала им „Аурелион: Вечният баланс“, ще си поговорим за десетте техни книги, издадени досега (добре де, добре… само за най-хубавите от тях :D), ще им поискаме автографи…

Вход – свободен. Очакваме ви! 🙂

… Какъв, какъв сериал? – чувам да пита някой.

Миналата година клуб „Светлини сред сенките“ започна снимки на сериал по трилогията „Аурелион: Вечният баланс“, от която вече излязоха „Монетата“ и „Храмът“, а заключителната книга се пише сега. Екипът продължава да набира средства за техника и реквизит и ще бъде благодарен на всяка подкрепа. Можете да помогнете със спонсорство, с препоръка пред евентуални спонсори или със закупуване/предоставяне на необходимите материали. Пишете на svetlini -@- svetlinisredsenkite.com.

Ако книгите на „Светлини сред сенките“ ви харесват, закупуването им също ще подкрепи проекта. Може да ги поръчате от нас.

… Какви, какви автографи?

А, да. Ако искате някоя х-нига на Светлинките (или на ЧоБи) – пишете ни предварително. Да знаем да носим.

Други въпроси? 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото