С непресторено вълнение ви представям единствения участник – и безспорен победител 😀 – в първия ни Копнеж:


Евгени Богданов


Предложенията на Гени ме смаяха и покориха по повече начини, отколкото мога да опиша след 1 часа’ през нощта. Погледайте ги… мисля, че всъщност няма нужда да описвам.За всички неучаствали: едно, четете го тоя еднорогов дом, де :); две, цитирам се от коментарите към Копнежа:

Реших, че всеки вариант, който хареса на мен и преобладаваща част от По-желалите, ще си намери мястото в Човешката по един или друг начин. Всеки, да. 😉

Тъй че – продължавайте да пращате, ако ви блъсне муза. (След като й се извините по кавалерски, разбира се.) И продължавайте да следите тоя еднорогов дом – най-малкото за да видите къде си е намерил мястото вашият вариант.

Кал:)нът


~ ~ ~
СЕНЗАЦИОННА НОВИНА!

Точно осем минути след полунощ в свръхтайната ни поща се е вмъкнал и втори участник, т.е. участничка. И понеже електронните пощи по света са известни със своеволния си характер (точно както творческите натури, за които крайният срок е несравним стимул за действие – от собствен опит го знам :D); и понеже тази участничка изпраща своите предложения от друг часови пояс – но най-много понеже ми харесват— представям ви втория победител в Копнежа за монограм:


Станислава Димова


(Сега остава да проверим тия фини, фини щрихи как излизат с големина 1,1 на 1,1 см. :D)