Гостува ни: Градски куест „Обичам София“

Градски куест „Обичам София“

city-quest-2015
Дори и да мислите, че сте наясно със софийските потайности, може да научите за интересни места от уникалния градски куест „Обичам София“, който се организира този уикенд от сдружение „Професионален форум за образованието“, Фентъзи ЛАРП център и други партньори.

Какво представлява състезанието:

„Обичам София“ е състезание тип куест, в което участниците, обединени в отбори по 4 човека, преминават определен маршрут, решавайки различни загадки и предизвикателства, свързани с историята, съвремието и културата на София. Състезанието е за скорост, но важна част от крайната оценка на представянето на отборите съставляват и съобразителността и логическото мислене, проявени от участниците. За всички отбори ще има и награди, като за победителите наградите са по-големи.

Кога ще се проведе:

Състезанието ще се състои на 20 и 21 юни 2015 г., като през двата дни ще участват различни отбори и ще има разлики в самите предизвикателства. Началото и в двата дни е в 15:00 часа в градинката пред Баня „Мадара“. Участниците в отборите трябва да бъдат на старта в 14:00 часа за регистрация и инструктаж.

Как може да участвате:

В играта могат да участват всички граждани, навършили 16 години. Отборите са от 4-ма души, но ако нямате отбор, не се притеснявайте – може да се включите в такъв с други хора, които си търсят съотборници. Участието в играта е безплатно и става чрез регистрация с email на адрес: proforumedu маймунка gmail точка com. В писмото напишете имената на участниците във вашия отбор, възрастта им, телефон и мейл за контакт. Ако си търсите отбор, може да го напишете на електронната поща или директно в събитието да си намерите другарчета.

Състезанието се организира от сдружение „Професионален форум за образованието“ с финансовата подкрепа на програма „Европа“ на Столична община.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото