Човешката библиотека и Панаира на книгата

Няма, няма, няма пък да си купя книги от Пазаира на книгата! Пък!

Това беше (и продължава да е) голямата лична болка на някои от вдъхновителите на Човешката библиотека – вие можете да си купите наши книги от започващия днес Панаир на книгата. Всичките заглавия тук ще намерите на щандовете на:

Направо питайте за нашите книги, защото може да не са изложени (постарали сме се да са изложени и да се виждат :). Каквото няма на един – на другите. 😉  А Слънцето така грее, че направо ви заслепява!… И побързайте – продава се като топъл хляб, а ние зареждаме ли зареждаме 🙂

Държа обаче да предупредя: цените на тези книги ще са си коричните. Отстъпка за книги, купени от самия Панаир, няма да предлагаме. Ако искате да ги вземете с отстъпка – поръчайте си ги направо от нас. 😀

По-интересни са събитията, които ни очакват в рамките на Панаира.
В петък от 18:00 до 19:00, етаж 3 Център е премиерата на книгата на Красимира Стоева – „Уроци по грим и горчив шоколад“.
В събота от 14:00 до 15:00, 3 етаж ще е представянето на двуезичната книга „Щъркеле-Въркеле“, илюстрирана от 12 годишната Яна Ляпова.

Ето пълната програма на Панаира.

Ако искате да се засечем – драснете ни един ред, а ние ще ви пратим покана за Гугъл календарите си. Там си пише къде, кога, как ще бъдем, всеки от нас, заедно или поотделно.

И следете тази вест за промени.

~A~

6 коментара за “Човешката библиотека и Панаира на книгата

 1. …А _следващата_ масова среща със „Слънце недосегаемо“ ще е в петък (11 декември), от 18:30 до 18:45 до шадравана на Славейков.

  В 19:00 сме в учебния куклен театър към НАТФИЗ (на ул. „Стефан Караджа“), на премиерата на новата книга на Весела Фламбурари. Заповядайте и вие!

  (НЕ е третата „Мина„. Ангел да каже коя е. 😛 )

 2. И с този Панаир приключихме. 🙂 Искам да благодаря специално на Ангел, Митко, Пепи, Влади, Миро, Коко, Нели, Манол, CuMnaTuчko и готините човеци от издателствата, които ни приютиха.

  О… и на Шефката. Я восхищеннiьй! 😀

  (Ако пропуснах някого – добави го, Слънце.)

  Следващата масова среща със „Слънце недосегаемо“ ще е във вторник (8 декември), към 19-19:30, в клуб „Иван Ефремов“. Темата на клубната сбирка ще е обсъждане на романа „Запали свещ на дявола„… двоен повод да се видим, да? 😉

 3. Нито едното, нито другото 🙂 Доколкото знам, Хермес са й издали книгата на своя глава с уговорката да й дават процент от продажбите.

 4. Хм, не знаех, че Красимира Стоева пише реализъм. При това я издават „Хермес“. Някой да знае издателски подробности около книгата? Тя ли си е платила? Или е получила хонорар?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото