[spoiler](От друга страна, започвам да се уморявам да чакам отговори от читателите-изпитатели, на които сме пуснали финалната редакция... но това си е друга тема.)[/spoiler]
Люба wrote:А страницата за поръчки - иска 1/2 макс от текста, който е сега
Неясно кога като успея, ще опитам, но нека и други - по-опитни с ножиците да се включат
Не съм убеден. Редактирана е от доста хора, доста пъти. Мисля, че може да откриеш процесите на редакция в архива на Гугългрупите ни (ако си ги изпуснала като писма). Но може и да сме си ги обменяли само в конкретните работни ядърца.
[spoiler](Моля да не влизаме пак в играта „дайте да оправяме несчупеното... а това, което истински има нужда да се оправя, да не го поглеждаме“. Изтощава ме страхотно. Като имам сили, ще направя един списък с големите дупки, които чакат Чобити с ищах и постоянство. Мисля си го от поне месец-два... и самата мисъл ми съсипва отпуската. :/ )[/spoiler]
За случването на хартиеното издание няма да кажа нищо повече, за да не си разваляме вечерта . Електронното ще излезе най-късно през ноември (ако небето вижда).