Човешката библиотека е тук!…

Мили приятели 🙂

Днес се замислих, че остава точно един месец до Коледа, моят най-любим християнски празник.  И се замислих, че отдавна тук не се е появявала и думичка.

Човешката библиотека изпадна в лятна отпуска, летаргия, почивка, както искате го наречете. Но все още е тук, въпреки че не пуска новини за бъдещи събития и дейности. Тук е и не ви е забравила, вас, нашите приятели, човеците, заради които съществуваме като Човешка библиотека. Защото знаете, Човешка библиотека е всяко място, на което книгите сбират човеци. Но най-много се радваме, когато имаме обратна връзка и хората се свързват с нас. Защото за да ни има, трябва да ви има и вас.

От друга страна нашите книги са си все още тук, и с наближаването на празниците са чудесен коледен подарък, както за вас, така и за всеки член на вашето семейство и за приятелите ви. Ако се колебаете какво да подарите в тези топли, светли дни от годината, които наближават след месец – всичко, което трябва да направите е да разгледате сайта ни, да си харесате книги и да ни пишете на и-мейла посочен в горния край на главната страница – „Пишете ни“.

Може да избирате както книги, които ние сме издали, така и от нашите „Посестрими“.

Бъдете и се радвайте на всеки миг, защото животът е кратък, но пък затова изпълнен с красота и очарование!

Светличе 🙂

Към началото