Малкото четене: текстове от Копнежа

И за да си имате за през уикенда – още лирика от Копнежа за ученическо творчество: „Коледа“ от Мария Стоянова, „Васил Левски“ от Цветелина Петкова, „Снежен човек“ от Стефан Флоров, „Аз обичам да мечтая“ на Ваня Миланова, „Апостолът на свободата“ на Никол Йоткова и „Художник“ на Илияна Александрова. Всички участници са възпитаници на Първо основно училище „Васил Левски“, Костинброд.
Продължете четенето на „Малкото четене: текстове от Копнежа“

Малкото четене: Текстове от Копнежа

Настройте се на поетична вълна, защото продължаваме със стихове от Копнежа за ученическо творчество. На вашето внимание, скъпи читатели – Бюлент Хайдар и „Чуй ме!“, Ангелина Костадинова с „Васил Левски“ и София Стоянова с „Коледа (идва за децата)“.
Продължете четенето на „Малкото четене: Текстове от Копнежа“

Малкото четене: Текстове от Копнежа

Продължаваме със следващите текстове, пратени ни от млади души за Копнежа за ученическо творчество: „Свободата и робството в нашето съвремие“ от Габриела Кючукова, „Тишина“ от Недка Боюклиева и „(Кажете ѝ, че съм добре…)“ от Бюрол Хайдар. Продължете четенето на „Малкото четене: Текстове от Копнежа“

Малкото четене: Текстове от Копнежа

Съвсем в духа на август продължаваме със синьо-зелената (не, това не са политически намеци, имам предвид морско-екологичната тематика) вълна от Копнежа за ученическо творчество: „Молбата на кавказкото попче“ от Стефания Ангелова, „Цар Нептун“ от Кристиян Овалов и „Съветът на делфина“ от Габриела Николаева. Продължете четенето на „Малкото четене: Текстове от Копнежа“

Малкото четене: Текстове от копнежа

Въпреки опитите на Вселената да осуети нашите възвишени намерения (разбирайте часове наред борба с непостоянен интернет), ние не се предадохме и днес ще имате удоволствието да четете още от Копнежа за ученическо творчество: Духчето Ото и неговите малки тайни от Раян Иванов, Мръсната река от Мария Георгиева и Животът на една капчица от Николай Иванов.
Продължете четенето на „Малкото четене: Текстове от копнежа“
Към началото