August 2013
И за да си имате за през уикенда – още лирика от Копнежа за ученическо творчество: „Коледа“ от Мария Стоянова, „Васил Левски“ от Цветелина Петкова, „Снежен човек“ от Стефан Флоров, „Аз обичам да мечтая“ на Ваня Миланова, „Апостолът на свободата“ на Никол Йоткова и „Художник“ на Илияна Александрова. Всички участници са възпитаници на Първо основно училище „Васил Левски“, Костинброд.
(more…)Настройте се на поетична вълна, защото продължаваме със стихове от Копнежа за ученическо творчество. На вашето внимание, скъпи читатели – Бюлент Хайдар и „Чуй ме!“, Ангелина Костадинова с „Васил Левски“ и София Стоянова с „Коледа (идва за децата)“.
(more…)Продължаваме със следващите текстове, пратени ни от млади души за Копнежа за ученическо творчество: „Свободата и робството в нашето съвремие“ от Габриела Кючукова, „Тишина“ от Недка Боюклиева и „(Кажете ѝ, че съм добре…)“ от Бюрол Хайдар. (more…)Съвсем в духа на август продължаваме със синьо-зелената (не, това не са политически намеци, имам предвид морско-екологичната тематика) вълна от Копнежа за ученическо творчество: „Молбата на кавказкото попче“ от Стефания Ангелова, „Цар Нептун“ от Кристиян Овалов и „Съветът на делфина“ от Габриела Николаева. (more…)


Въпреки опитите на Вселената да осуети нашите възвишени намерения (разбирайте часове наред борба с непостоянен интернет), ние не се предадохме и днес ще имате удоволствието да четете още от Копнежа за ученическо творчество: Духчето Ото и неговите малки тайни от Раян Иванов, Мръсната река от Мария Георгиева и Животът на една капчица от Николай Иванов.
(more…)

Next Page »