Питане: Искате ли „Непоискано добро“?

– Знаеш ли, че още по времето на дядо ми хората са говорели за изчерпване на вдъхновението, за последни времена… Хората престават да мечтаят, да ценят разнообразието, мързи ги да го търсят, да го създават, или пък ги е страх. Две хиляди и дванайсета, защо никой не помни какво е станало? Минали са само петдесетина години. Хората са живеели навсякъде. Виж ни сега! Светът отвън е табу.

– Татко казваше, че винаги е било така.

Приятели,

Помните ли коя ще бъде следващата книга от поредица „Човешката библиотека“?

Ние заговорнически ви подсказваме с корицата:

корица на _Непоискано добро_

„Непоискано добро“, новият колективен роман на клуб „Светлини сред сенките“, е готов да пристъпи в света. В няколко поредни публикации ви представихме откъси от него.

Хартиеният тираж на книгата ще бъде ограничен – според броя на предварителните поръчки. Ако откъсите са ви харесали и сте любопитни какво следва, може да заявите бройка/бройки от нас, като ни пишете на poslednorog (at) gmail.com.

Цялата книга е около 180 стандартни страници (ок. 150 печатни страници във формата на другите ни заглавия). Очакваната ѝ цена е до 10 лева.

Срок за поръчване: 25 октомври

… а самото издание ще е готово до средата на декември.

Слушаме ви. 🙂
За ЧоБи: Кал, Ал и Лъч

5 коментара за “Питане: Искате ли „Непоискано добро“?

  1. Да, бих искала една бройка. Благодаря. Интересно е да се види какво става по-нататък…

  2. Искам! (Ще пратя и е-поща на онази е-поща).

    Но искам и електронен вариант. Не защото ви искам в хладилника ми, а защото напоследък основно чета „електронно“. Хартиеният по-скоро го гледам като колекционерски експонат…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото