През декември 2008-а публикувахме в блога на Човешката по едно късче, представящо лицата й, всеки ден. За удобство изброяваме всички накуп:
1. ПИТАНЕ: Какъв да бъде следващият алманах "ФантАstika"?
2. Каним ви… да участвате в подбора на следващите ни книги
3. Човешката библиотека и Панаира на книгата
4. ПИТАНЕ: Имате ли питания към… Питър Бийгъл?
5. Копнеж за български фантастични разкази за чудо и показ - РЕЗУЛТАТИ
(дейност на Фантазийската преводаческа школа)
6. ПИТАНЕ: Колко харесвате илюстрациите?
(...за една от следващите ни книги)
7. Малкото четене
(откъси от предстояща книга)
8. Без думи
(продължение на 4.)
9. Панаирът на книгата - РЕЗУЛТАТИ
10. Бленуващите кристали
11. Открийте разликите
(...в различни редакции на една от книгите ни)
12. Открийте приликите
(...в превод на Фантазийската преводаческа школа)
13. Представяме ви... художника на кориците ни
14. Малкото четене
15. Копнеж: Редакция на Уики статия за Теодор Стърджън
16. Каним ви на: Завръщането на Пътуващата библиотека, 17.12.
17. Представяме ви: Приказка за Стоедин
(нова Посестрима)
18. Каним ви на: Първа среща с "Бленуващите кристали", 21.12.
19. ПИТАНИЯ: Какво да правим с "Приказки за младите в Европа"?
(дейност на Фантазийската преводаческа школа)
20. ПИТАНЕ: А със "Слънце недосегаемо" на Николай Теллалов?
(...за една от следващите ни книги)
21. Малкото четене
22.-23. Малкото четене
24. Каним ви на: Благотворителен концерт на Теодосий Спасов и приятели, 10.01.2009
25. - 31. Малкото четене
Въпросът ни е: Какво ви е най-интересно на вас?
Ще ни улесните много, ако отговорите ви са от типа:
"1. - средно
2. - много
3. - никак"
и т.н. - само с "никак", "средно" или "много". (Ако вече сте ползвали цифровата ни система - тези думички отговарят на 0, 1 и 2. )
Очакваме отговорите ви до...когато се съберат поне 30.
ГОЛЯМО ПИТАНЕ: Какво ви се чете в блога ни?
- Кал
- Първопроходец
- Has thanked: 3103 times
- Been thanked: 2531 times
ГОЛЯМО ПИТАНЕ: Какво ви се чете в блога ни?
Last edited by Кал on Sun Feb 01, 2009 11:57 am, edited 3 times in total.
Reason: _махам_ срока
Reason: _махам_ срока
- Кал
- Първопроходец
Re: ГОЛЯМО ПИТАНЕ: Какво ви се чете в блога ни?
Пак удължих срока - само заради необичайната ситуация, иначе не бих давал излишен "гювеч" .
Чудя се дали да не го направим "докато не се съберат 30 мнения от читатели (не двигатели) на ЧБ" - а междувременно да слагаме в блога само най-належащите новини - предстоящи книги, такива ми ти... М?
(30 = ок. 10% от записаните на мейлинг листа ни хора.)
Чудя се дали да не го направим "докато не се съберат 30 мнения от читатели (не двигатели) на ЧБ" - а междувременно да слагаме в блога само най-належащите новини - предстоящи книги, такива ми ти... М?
(30 = ок. 10% от записаните на мейлинг листа ни хора.)
Бих се радвала да чета кратки резюмета на книги тип : Препоръчвам, включително представяне на евентуални бъдещи и настоящи Посестрими. За Малкото Четене гласувам с 2 (много). За снимки от представяния на книги и интересни срещи с автори (Бийгъл, Лукяненко) и други меропрития (както примерно Без Думи), само че с по няколко думи кратък коментар, също съм ЗА (2, к'о ши сме мат'матици-статистици). 2 и за илюстрациите- реални и отпаднали от книги.
Всякакви картинки, снимки и илюстрации! Информация за проявите на Човешката и пътешествия на книгите й по панаири и градове=2 (Панаирът на книгата- резултати, Човешката и панаирът на книгата). Ако се сетя за друго ще пиша
ПОздрави!
Желяна
Всякакви картинки, снимки и илюстрации! Информация за проявите на Човешката и пътешествия на книгите й по панаири и градове=2 (Панаирът на книгата- резултати, Човешката и панаирът на книгата). Ако се сетя за друго ще пиша
ПОздрави!
Желяна
-
- Been thanked: 4 times
Почнах веднъж да пиша, ама не знам какво стана и ми се загуби писанката, та сега пак: не знам защо и как така чак сега научавам за това питане, не знам защо и как така тук почти никой не е писал! Е, аз сега ще драсна. Не съм много запозната с всички изредени тук неща поради постоянното ми отсъстване, но едва ли има нещо, което да ми е неприятно да го чета в Човешката. Така де, за Стърджън е ясно. Тъй че няма да отбелязвам нищо с "никак". Остават двата варианта - средно и много. И понеже повечето са средно, ще наблегна на тези, които будят в мен особено силно желание да им обърна внимание, а те са както следва:
Така де, много обичам да гледам картинки красиви на талантливи рисувачи, защо не и художници всъщност! Имам предвид в случая номер 6 - Колко харесвате илюстрациите.
номер 7 - Малкото четене. Ами че то е голяма работа, много ми харесва малкото четене, браво за него!
номер 8 - Без думи, признавам честно, че чак сега попаднах на него Много е сладко, ако може да се осъществи едно такова бездумие с всеки автор!
номер 11 - открийте разликите - чак ме е яд, че и това сега го виждам! А наистина е добре според мен да се четат такива неща тук! Трябва по-често да влизам и тършувам, че много изпускам!
номер 12 - открийте приликите - това нещо би отнело време да му се обърне внимание, но пък е много полезно и за четящия, и за превеждащия, нали? Ето такива мозъкоразмърдващи неща бих искала да чета и виждам! Ето такива!
номер 13 - Пак повтарям - обичам да разглеждам картинки, особено когато са цветни и красиви!
номер 14 - Малко четене=Голяма работа, какво повече мога да кажа!
Също така обичам представянето на книги, мероприятия, даже и да не мога да ида на тях, поне ще знам, че са се случили!
А моето питане е какво стана със СТОЕДИНА?
Така де, много обичам да гледам картинки красиви на талантливи рисувачи, защо не и художници всъщност! Имам предвид в случая номер 6 - Колко харесвате илюстрациите.
номер 7 - Малкото четене. Ами че то е голяма работа, много ми харесва малкото четене, браво за него!
номер 8 - Без думи, признавам честно, че чак сега попаднах на него Много е сладко, ако може да се осъществи едно такова бездумие с всеки автор!
номер 11 - открийте разликите - чак ме е яд, че и това сега го виждам! А наистина е добре според мен да се четат такива неща тук! Трябва по-често да влизам и тършувам, че много изпускам!
номер 12 - открийте приликите - това нещо би отнело време да му се обърне внимание, но пък е много полезно и за четящия, и за превеждащия, нали? Ето такива мозъкоразмърдващи неща бих искала да чета и виждам! Ето такива!
номер 13 - Пак повтарям - обичам да разглеждам картинки, особено когато са цветни и красиви!
номер 14 - Малко четене=Голяма работа, какво повече мога да кажа!
Също така обичам представянето на книги, мероприятия, даже и да не мога да ида на тях, поне ще знам, че са се случили!
- Кал
- Първопроходец
dany_vassileva wrote:...
Има линк към представянето му горе, има две бройки вкъщи... ти за какво питаш?