July 2009
Здравейте, приятели,

лятото сме притихнали, крием се от горещината, не се чувстваме много добре навън, освен ако не е сред планинска прохлада например, но все още мърдаме. 🙂

И с този пост ви го доказваме.

В началото на юли месец излязоха от печатница Алманах ФантAstika 2008

,

Да пробудиш драконче” на Николай Теллалов и

Дивна” на фентъзи клуб Светлини сред Сенките.

Цената на алманаха е 17 лв. по книжарниците и 10 лв., ако си го вземете от нас.

Дракончето” е 8 лв. самостоятелно, 6 лв. в комплект с алманаха и 5 лв., ако си я закупите от нас.

Дивна” е 11 лв. по книжарниците и 8 лв. ако си я вземете от нас. 🙂

Държим да отбележим, че и “Дивна” и “Да пробудиш драконче” са отпечатани на 100 % рециклирана хартия. Алманахът не е, но Човешката библиотека ще се впрегне да сади дръвчета, като се запролети. Обещаваме!

За поръчки от 1 август и нататък, моля вижте тук.

~~~

И ако случайно ви се ходи на планина, и то пеша, заповядайте на пешеходния поход от Витоша, през Верила до Рила и Седемте Рилски езера, за да докажем, че на планина се ходи пеша, а не с вредни за природата моторни превозни средства. 😉

Весело лято и помнете – Човешка библиотека е всяко място, на което книгите сбират човеци. 😉

Светличе и цялата Човешка библиотекаМили приятели,

заедно със сдружение “Землемория” и интернет общество Eastern Spirit за втори път имаме удоволствието да ви поканим на едно вълшебно събитие:

Плакат

Габи и Калин няма да имат възможност да присъстват 🙁 и им е мъчно, но други не по-малко хубави дела ги отвличат от Варна и се надяват, че част от вас, човеци мили, ще отидат и после ще разказват, ще снимат, ще се радват, заедно с организаторите.

Дори да не сте от Варна (а ако сте, още по-добре), ако ви се ходи на море и обичате Корея и не само ;), това е вашето място!

Усмихнато лято! 🙂

Светличе